Voiko jauhelihan laittaa raakana pizzaan, ehtiikö kypsyä uunissa?
Niin, jos uunissa 20min 220 astetta, niin ehtiikö jauheliha kypsistyä pizzalla?
Kommentit (7)
mutta ruskistettuna pannussa maistuu takuuvarmasti HUOMATTAVASTI paremmalta... ;-) Et taida usein laittaa ruokaa?
tekee pizzaa niin että sekoittaa tomaattimurskan ja raa'an jauhelihan sekaisin ja levittää pizzapohjan päälle, sitten juustot päälle ja uuniin. Meinas tehdä näitä evääksi yhteiselle retkelle ja epäilen että uskallanko syödä... vähän noloa kieltäytyä tyyliin "kun et ruskista sitä jauhelihaa, niin otin omat eväät...". Ihan hyviä ne varmaan on lihahan on siellä piilossa juuston alla. Lähinnä arveluttaa tuo kypsyys...
tekee pizzaa niin että sekoittaa tomaattimurskan ja raa'an jauhelihan sekaisin ja levittää pizzapohjan päälle, sitten juustot päälle ja uuniin. Meinas tehdä näitä evääksi yhteiselle retkelle ja epäilen että uskallanko syödä... vähän noloa kieltäytyä tyyliin "kun et ruskista sitä jauhelihaa, niin otin omat eväät...". Ihan hyviä ne varmaan on lihahan on siellä piilossa juuston alla. Lähinnä arveluttaa tuo kypsyys...
kylla se varmaan kypsaa on mutta tosiaan ihan kauheaa vetista mossoa...
Mä ainakin ruskistan ja maustan ensin pannulla jauhelihan. Tuo kuulostaa yököttävältä.
me uskallamme sitä sitten syödä. Katsotaan miltä maistuu :)
ap
vaikka varmaan kypsyis...yäks