Kokemuksia kaupan vähärasvaisemmista juustoista? 17% rasvaisesta tai jopa 9%?
Maistuuko tai toimiiko ruoanlaitossa nuo vähärasvaisemmat? Mitä merkkiä suosittelet?
Kommentit (20)
Eipä niistä ole mihinkään, ei maistu miltään.
Leivonnassa valitsen aina kevyt tuorejuuston. Maistuu paremmalta.
Kevyt pitsajuustoraaste käy hyvin.
Jos sulatejuustoa käyttää niin yleensä kevyt
On hyvää. Helppo tapa vähentää kovaa rasvaa.
Yhtä hyvin voit jäystää polkupyörän sisuskumia.
Mautonta kumia, murenee, ei höylättävissä.
Polar maistuu muulle perheelle. Itse en Emmentalia syö, muut juustot maistuu.
Rainbowin kermajuusto 17% on hyvänmakuinen ja Oltermannin 17% myös.
Joskus sattumalta huomasin että yhdessä fetassa oli rasvaa 23% ja toisessa 17%. Kummassakaan ei lukenut että kevyt tai vähärasvainen tms vaan sattumalta huomasi vain takaosan tarrasta.
Mausta ei olisi asiaa keksinyt.
Juustoja on luonnostaan hyvin eri rasvapitoisuuksilla. Esim raejuusto 1% rasvaa verrattuna cheddar 35% rasvaa. Eli 35-kertainen ero.
Eikä kummankaan nimi ole silti kevyt. Ja molemmat on pidettyjä tuotteita.
Monesti halvemmaksi tulee vain laittaa pienempi määrä täysirasvaista. Tosin jos leivän päälle käyttää niin vaikea ottaa juustohöylällä sen ohuempaa.
Ei ole maussa iso ero onko pari prosenttiyksikköä vähemmän rasvaa.
Kumijuustot eivät käy edes ruoanlaittoon, Polar 15% on ainoa mikä menee edes leivän päällä.
Pahoja. Syön mieluummin vähemmän kunnon juustoa kuin enemmän noita kumijuustoja.