Miten te teette munakkaan?
Itse laitan 3 munaa, paprikaa, tomattia, basilikaa, oreganoa ja suolaa
Kommentit (12)
Rypsyöljy pannulle, munat siihen. Lopuksi suolaa. Munakas ei saa olla liian pehmeä tai kova, vaan pitää olla rakenteeltaan sopiva.
6 munaa vatkaan lautasella. Laitan sekaan ruokalusikallisen ruokaöljyä, suolaa ja pippuria. Valmistan sen mikrossa. Valmistuu muutamassa minuutissa.
googlettakaa kokkejen reseptejä, monet kokit on salaa kotonaan munahulluja vaikka eivät tykkäisi valmistaa munanannoksia ravintolassa
3 munaa vatkataan kevyesti haarukalla lasissa. Lisään persiljaa, suolaa ja valkopippuria myllystä. Kaadetaan vuokaan. Päälle kirsikkatomaattia ja juustoa. Paistetaan airfryerissa 8min 175 astetta.
Paprika siis sopii ja yrtit. Mikä muu? Mansikkaa ei ilmeisesti kuitenkaan ellei ole pannari.
Kolme chorizoa ja kolme munaa pannulle. Sitten vähän käännellään. Kaunis siitä ei tule, mutta sitäkin maukkaampi. Vähän suolaa, sekä musta- ja valkopippuria.
Munat, lusikallinen vettä per muna, pippuri ja suola. Sekoitan, en vatkaa, tulee pehmeämpi. Pannulla vähän aikaa ja tomaatti parmesaani päälle.
Munakasrullakin on hyvää!
6 kananmunaa, 5 dl maitoa, 1,5 dl vehnäjauhoja, 1/2 tl suolaa.
Paista uunissa kunnes on kiinteä, muttei kovin kauaa. Levitä haluamasi täyte ( esim.paistetu jauheliha, tomaatti, juusto) levylle ja rullaa, laita päälle vielä juustoraaste ja paista hetki uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Paprika siis sopii ja yrtit. Mikä muu? Mansikkaa ei ilmeisesti kuitenkaan ellei ole pannari.
Miksei mansikkakin sopis, suolainen ja makea...
Piikitöntä munaa etsitään munakkaaseen. Tampereella.
Otan munat kanan perseestä ja paistan munat pannulla.
Kolme munaa vatkataan kevyesti ja lisätään loraus maitoa tai kermaa. Sitten paistetaan pannulla miedolla lämmöllä ja suolataan kevyesti.