Kauanko ranskalaisia kuuluu keittää vedessä?
Laitoin sekaan myös kananmunat ja kalapuikot joita yleensä keitän 9 minuuttia mutta jotta ranskalaisista tulisi rapeita, kauanko keitän?
Kommentit (10)
Mitä sä horiset? Oletko mielisairas??
Ranskalaiset kypsennetään öljyssä. Kotiin ostettavat ranskalaiset övat jo öljyisiä, ne kypsennetään uunipeliilä pakkauksen ohjeen mukaan.
Näin kannibaalina sanoisin että niin kauan kuin liha irtoaa nätisti luista. Ranskalaiset on parhaimpia iltapalaksi. Laita kylkeen vähän vihanneksia ja sinappia päälle.
Parhaimmat ranskalaiset saa niin, että leikkoo perunat sopiviksi, keittää niitä hieman suolatussa vedessä, jossa loraus mallasetikkaa tai punaviinietikkaa 4min.
Sen jälkeen uppokeittää perunat kahteen kertaan öljyssä.
Todellinen hitti, näitä ystävät aina toivovat! Toki hieman enemmän joutuu näkemään vaivaa.
Keitettävävedessä yön yli. Ranskikset käännettävä 6 tunnin kuluttua veden kiehumisesta. Kalapuikot on maukkaita raakana ja kananmunat sopivan kovia, kun seinään paiskatessa eivät säry.
Muutaman tunnin tietenkin parhaimpaan makuun
Menee varmaan lähemmäksi sitä viittä minuuttia. Ja sitten öljyssä. Suurin osa paistaa suoraan öljyssä, mutta onhan noita ohjeita ollut, että voisi ensin keittää suolatussa vedessäkin.
Älä ole ennakkoluuloton! Käytä rohkeasti Niilo kakskakkosen ja Pasi Viherahon reseptejä! Muista myös laittaa maksamakkaraa sinne ranskalaisten ja kalapuikkojen sekaan.
Ei niitä kuulu keittää vedessä vaan öljyssä. Mutta uuniin kun laitat niin 25-30min.