Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko ranskalaisia kuuluu keittää vedessä?

Vierailija
02.02.2024 |

Laitoin sekaan myös kananmunat ja kalapuikot joita yleensä keitän 9 minuuttia mutta jotta ranskalaisista tulisi rapeita, kauanko keitän?

Kauanko keitän ranskalaisia kattilassa?

Vaihtoehdot

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niitä kuulu keittää vedessä vaan öljyssä. Mutta uuniin kun laitat niin 25-30min.

Vierailija
2/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sä horiset? Oletko mielisairas??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalaiset kypsennetään öljyssä. Kotiin ostettavat ranskalaiset övat jo öljyisiä, ne kypsennetään uunipeliilä pakkauksen ohjeen mukaan.

Vierailija
4/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin kannibaalina sanoisin että niin kauan kuin liha irtoaa nätisti luista. Ranskalaiset on parhaimpia iltapalaksi. Laita kylkeen vähän vihanneksia ja sinappia päälle.

Vierailija
5/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

🐯

Vierailija
6/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaimmat ranskalaiset saa niin, että leikkoo perunat sopiviksi, keittää niitä hieman suolatussa vedessä, jossa loraus mallasetikkaa tai punaviinietikkaa 4min.

Sen jälkeen uppokeittää perunat kahteen kertaan öljyssä. 

Todellinen hitti, näitä ystävät aina toivovat! Toki hieman enemmän joutuu näkemään vaivaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitettävävedessä yön yli. Ranskikset käännettävä 6 tunnin kuluttua veden kiehumisesta. Kalapuikot on maukkaita raakana ja kananmunat sopivan kovia, kun seinään paiskatessa eivät säry.

Vierailija
8/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaman tunnin tietenkin parhaimpaan makuun

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee varmaan lähemmäksi sitä viittä minuuttia. Ja sitten öljyssä. Suurin osa paistaa suoraan öljyssä, mutta onhan noita ohjeita ollut, että voisi ensin keittää suolatussa vedessäkin.

Vierailija
10/10 |
02.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä ole ennakkoluuloton! Käytä rohkeasti Niilo kakskakkosen ja Pasi Viherahon reseptejä! Muista myös laittaa maksamakkaraa sinne ranskalaisten ja kalapuikkojen sekaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi seitsemän