Voiko suojakaasuun pakatun tuotteen pakastaa?
Miehen mukaan ei missään nimessä, vaan en minä ole tähän mennessä kuollut, vaikka olenkin pakastanut ja syönyt suojakaasuun pakattuja eineksiä sulatuksen jälkeen. Pitääkö ruoka oikeasti avata siitä alkuperäisestä pakkauksesta ennen pakastamista?? Kai tuosta nyt erikseen sanottaisiin, jos muka pitäisi.
Kommentit (9)
Virallinen suositus on ettei pakastettaisi, listeria voi lisääntyä vakuumissa.
Mutta olen kyllä itse pakastanut eikä kuinkaan ole käynyt.
Että sitä pilaavaa happea pitäisi sinne päästää? No en tiiä.
Vierailija kirjoitti:
Virallinen suositus on ettei pakastettaisi, listeria voi lisääntyä vakuumissa.
Mutta olen kyllä itse pakastanut eikä kuinkaan ole käynyt.
Eikö listeria tuhoudu ruokaa lämmittäessä? Ja mistä tuo suositus.
Mä ainakin ostan aina Kivikylän suojakaasuun pakattuja lihapullia tarjouksesta ja laitan ne pakastimeen. Eipä ole koskaan ollut mitään ongelmia, kun ole ne syönyt. Samoin pakastan jauhelihaa ja broileria, jotka suojakaasupakkauksissa. Sun miehesi on hysteerikko 🙄
Kyll minä heitän sinällään kaupan paketissa jos jauhelihaa tai vaikka nakkia tai janasuikaleita laitan pakastimeen.
Olen pakastanut, ei ole tullut edes mieleen etteikö voisi pakastaa.
No kysypä siltä mieheltäsi, mitä hänen mielestään tapahtuu, kun suojakaasuun pakatun ruuan pakastaa. Osaako hän selittää, mikä vaara siinä hänen mielestään on?
Olen pakastanut omassa suojakaasupakkauksessaan. En ole vielä ruokiin kuollut tai sairastunut.
Ja se ruokahan on turvassa suljetussa pakkauksessa bakteereilta, en ymmärrä?? Ottakaa joku nyt kantaa.