Ällöttää kuorelliset nakit, tuntuu et tukehfun hiihin kuorenriekaleisiin.
Sitten siirrän ne suustani sivistyneesti lautasliinaan.
Onko parempi?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Kunhan teet sen sivistyneesti!
No juu! Lautaselle ei saanut sylkeä, kun aloitus poistettiin.
Vierailija kirjoitti:
Mä kuorin nakit ennen ruuanlaittoa
Teetkö niisä nakkimuusia?
Et varmaan juurikaan tykkää ottaa poskeenkaan?
Syön aika vähän makkaraa ja tämä nakeista paras.
https://snellman.fi/fi/tuotteet/kunnon-naudanlihanakki-320-g/&_rt_n…
Tai Kivikylän juustotuhti
https://www.kivikylan.fi/tuotteet/grillimakkarat/juustotuhti
Näitä ei tarvitse kuoria. Muita en ole sitten enää kokeillut ja näistä teen pyttipannut ja nakkiranskalaiset.
Pureskele se ruokasi niin et tukehdu.
Kannattaa mennä syömään kuorelliset nakit päivystykseen, on apu lähellä. Sitä vartenhan päivystys on.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa mennä syömään kuorelliset nakit päivystykseen, on apu lähellä. Sitä vartenhan päivystys on.
Nakkien syömistä varten? Ihan uutta minulle.
Mikä on oikea paikka ranskalaisten syöntiin? Paloasema?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa mennä syömään kuorelliset nakit päivystykseen, on apu lähellä. Sitä vartenhan päivystys on.
Nakkien syömistä varten? Ihan uutta minulle.
Mikä on oikea paikka ranskalaisten syöntiin? Paloasema?
Nuin sitä oppii aina uutta. Kyllä ranut ja muut uppopaistotuotteet kuuluvat paloasemalle ja juoksukaljat litkitään poliisilaitoksen välittömässä läheisyydessä.
Mä kuorin nakit ennen ruuanlaittoa