onko järkeä ostaa airfryer jos on jo mikroaaltouuni?
Mikroaaltouunissa valmistuu minuutissa moni ateria.
Kommentit (32)
Jos haluat ämpärin kokoisen ja näköisen mölyäjän keittiöösi niin osta toki.
Ovat täysin eri laitteita, kumpaakin ilman pärjää. Mulla on kummatkin.
Vierailija kirjoitti:
Mikro on ihan turha
Molemmat on turhia jos omistaa lieden.
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Mikrossa ei voi keittää kananmunia.
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Never! Meillä Airfryer joka päiväisessä käytössä.
Airfryer on sähkönsäästäjä jos käytät paljon uunia pieniin asioihin. Tosin sillä satasen hinnalla saa kyllä lämmittää aitä uuniakin muutaman minuutin...
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Markkinointi on ihmeellinen asia! Ihmiset saadaan luulemaan että he tarvitsevat loputtomiin uusia härpäkkeitä.
Hauskin perustelu pöhöttimen tarpeeseen on väite että rasvaa kuluu vähemmän. No, mun havaintojen mukaan uuniruokaan tai hellalla kypsyvään keittoon voi laittaa rasvaa just sen verran kuin haluaa.
Mites toi pöhötin muuten putsataan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Never! Meillä Airfryer joka päiväisessä käytössä.
Sama homma. Alkaa olla oma airfryer jo niin huonossa kunnossa, että joutuu ostaa uuden. Mistä tämä viha airfryereitä kohtaan johtuu? Mitä se muita kiinnostaa mitä koneita ihmiset käyttää kotonaan?
Vierailija kirjoitti:
Osta Satisfyer.
Ehdit ensin.
Voiko siinä käyttää leivinpaperia?
Muuten en jaksa putsata.
Mikrossa ja airfryerissa valmistuu ihan eri tyyppiset asiat. Molemmat kyllä ovat omassa keittiössäni tarpeellisia.
Vierailija kirjoitti:
Voiko siinä käyttää leivinpaperia?
Muuten en jaksa putsata.
Nykyään saa airfryeriin muotoon leikatut paperit, ilmakierto voi kyl häiriintyä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Never! Meillä Airfryer joka päiväisessä käytössä.
Sama homma. Alkaa olla oma airfryer jo niin huonossa kunnossa, että joutuu ostaa uuden. Mistä tämä viha airfryereitä kohtaan johtuu? Mitä se muita kiinnostaa mitä koneita ihmiset käyttää kotonaan?
Kiinnostaa tietää, mitä valmistat päivittäin? Minkä kokoinen porukka on syömässä? Ei kai ihan vaan ranskalaisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Never! Meillä Airfryer joka päiväisessä käytössä.
Sama homma. Alkaa olla oma airfryer jo niin huonossa kunnossa, että joutuu ostaa uuden. Mistä tämä viha airfryereitä kohtaan johtuu? Mitä se muita kiinnostaa mitä koneita ihmiset käyttää kotonaan?
Kiinnostaa tietää, mitä valmistat päivittäin? Minkä kokoinen porukka on syömässä? Ei kai ihan vaan ranskalaisia.
Uuniperunoita, kasviksia ja kanaa yleensä. Toki paljon muutakin. Valmisruokaa en osta ja siksi tuo airfryer onkin hyvä. Asun yksin, juuri sopivan kokoinen ja saa mukavasti ajastettua toisin kuin tuon romun uunin kanssa. Ruoan voi jättää sinne valmistumaan itsestään ja ilmoitaa kun on valmista. Käytän leivinpaperia kuten uunissakin. Sähköä menee vähemmän ja se lämpenee heti.
Käytän ehdottomasti eniten tuota airfryeriä ruoanlaitossa, kananmunat ja muut toki paistan hellalla. Mikroa käytän joskus sulattamiseen, en juuri muuten. Pienihän se on jo on enemmän kuin yksi ihminen syömässä. Juuri tuo helppous on tehnyt sen, että syön paljon monipuolisemmin nykyään.
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Mä olen aina haaveillut leipäkoneesta, sais tuoretta leipää aamuisin. Pitää tykätä ruoanlaitosta jotta tuollaisella on käyttöä. Ei ne leivät itsestään siellä koneessa valmistu. :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan parikymmentä vuotta sitten leipäkonebuumin. Missähän koneet nyt pölyyntyy!!!Airfryer kokee saman kohtalan muutaman vuoden päästä.
Markkinointi on ihmeellinen asia! Ihmiset saadaan luulemaan että he tarvitsevat loputtomiin uusia härpäkkeitä.
Hauskin perustelu pöhöttimen tarpeeseen on väite että rasvaa kuluu vähemmän. No, mun havaintojen mukaan uuniruokaan tai hellalla kypsyvään keittoon voi laittaa rasvaa just sen verran kuin haluaa.
Mites toi pöhötin muuten putsataan?
Mulla uunimallin pöhötin korvaa kiertoilmauunin, jota ei siis ole. Teen kaikki uuniruoat sillä, pl piirakat (vuoka ei mahdu) ja padat (haudutuspadassa). Putsataan heittämällä ritilät/rasvapelti/kori tiskikoneeseen, mä laitan väliin luukunkin.
En tiedä. Onko järkeä ostaa kattila, jos on jo paistinpannu?
Airfryer ja mikroaaltouuni on kaksi eri laitetta eri käyttötarkoituksiin. Jos koet, että mikro riittää, ei kukaan pakota airfryeria hankkimaan.