Lue keskustelun säännöt.
Miten uunimunakas tehdään
Kommentit (3)
Ota piikitön luomumuna. Riko ne ja päätä paljonko haluat keltaista kolestroliosuutta tai paljonko valkoista proteiiniosuutta. Laita sellaisenaan tai vaahdota vatkaa. Laita astiaan jotain mikä estää palamisen ja munan tarttumisen sinne reunaan. Suolaa vähän, mausteita? Ruohosipulia, sieniä, paprikaa, mitäs kaikkea sekaan. Ehkä matala astia kypsentää paremmin kuin liian syvä, mutta pitää varoa ettei sose lennä jos astia keikkaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keitetty tai paistettu kananmuna säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.
Koska ne ovat helposti pilaantuvia itse olen syönyt viimeistään seuraavana päivänä pois.
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/831909/Uunimunakas/