Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka usein teet täytettyjä Cannellioneja?

Vierailija
19.12.2023 |

Ihan parasta ruokaa kunhan on vihersalaattia kanssa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan. Laitan kyllä samoista aineista ruokaa eri muodossa.

Vierailija
2/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään kerran vuodessa. Oon kehittäny tosi hyvän tavan täyttää ne tuubit ilman että menee järki XD Pinaatti-ricottatäytteiset on taivas maan päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on ne tuubit aika pieniä, ärsyttäviä täyttää.

Vai löytyykö niitä erikokoisia?

Miten teet pinaattiricottatäytteen 2?

Vierailija
4/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan kolme rasiaa ricottaa, valutan sen 24h. Sit joko tuoretta pinaattia tai kokonaisena pakastettua heitän pannulle ja maustan suolalla ja mustapippurilla. Muskottipähkinääkin voi lisätä hieman. Annan pinaatin mennä kasaan ja/tai kosteuden haihtua pakastetusta ja sit jäähdytän, ennen kun sekoitan ricotan kanssa yhteen. 

Sit päälle tomaattisoosi, johon käytän mutin murskaa. Ihan jollain normireseptillä, muistaa laittaa sopivasti sokeria ettei jää kitkeräks.

Sit viipaloin mozzarellaa päälle ja uuniin.

Vähän parmesaania tarjoiluun. Nam.

Vierailija
5/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostan kolme rasiaa ricottaa, valutan sen 24h. Sit joko tuoretta pinaattia tai kokonaisena pakastettua heitän pannulle ja maustan suolalla ja mustapippurilla. Muskottipähkinääkin voi lisätä hieman. Annan pinaatin mennä kasaan ja/tai kosteuden haihtua pakastetusta ja sit jäähdytän, ennen kun sekoitan ricotan kanssa yhteen. 

Sit päälle tomaattisoosi, johon käytän mutin murskaa. Ihan jollain normireseptillä, muistaa laittaa sopivasti sokeria ettei jää kitkeräks.

Sit viipaloin mozzarellaa päälle ja uuniin.

Vähän parmesaania tarjoiluun. Nam.

Niin siis ricotta-pinaatti menee tuubeihin ja SITTEN tomaattisoosi tuubien päälle XD

Vierailija
6/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka kolmas viikko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

5 tunnin välein.

Vierailija
8/8 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan liian harvoin! Herkku ,  taidanpa tehdä huomenna, kiitos muistutuksesta :)