Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tiskaajan keikkatyö!

Vierailija
10.12.2023 |

Olen joskus kauan sitten ollut tiskaaja. 

 

Minkälaista työ on nykyään? 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän siinä juuri muuta hyvää ole kuin työaika, yleensä 10-14 tai 9-15.

Lounasravintoloissa työilmapiiri vaihtelee paljon ja riippuu täysin ravintolapäälliköstä. Onko opastava / kannustava vai välinpitämätön. Kokit ovat pääsääntöisesti aina mukavia - kokkikoulu on ilmeisesti niin kova koulu, että sieltä on kusipäät karsiutuneet. Saliemännistä ei valitettavasti voi sanoa samaa.

Liassa ja liemessähän siinä ollaan kirjaimellisesti kyynärpäihin asti ja mitään taukoja harvoin ehtii pitää. Joskus tiskarina katselin niitä läskejä toimistorottia jotka lappasivat lounasta lautasille ja totesin, että minä taisin olla ainoa ihminen koko rakennuksessa, joka sitä ruokaa oikeasti olisin tarvinnut.

Eli kyllä sitä muutaman viikon - kuukauden tilapäisesti ja paremman työn puutteessa tekee. Jos opit kokkien ja vuoropäällikön hiillostaessa hirveässä kiireessä hanskaamaan ison lounasravintolan tiskin, pystyt sen jälkeen organisoimaan ihan mitä tahansa.

 

Vierailija
2/2 |
29.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millaista tiskarin homma on suurtalouskeittiöissä, koulut, sairaalat, päiväkodit tms.?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla