Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kuivatuissa puolalaisissa vadelmissa olla norovirusta?

Vierailija
09.12.2023 |

Ostin Lidlistä suklaalevyn, jossa on kuivattuja vadelmia. Vasta kotona huomasin, että ne vadelmat on puolalaisia. Eli juuri niitä norovirusvadelmia, jotka käsketään keittää. Onkohan se norovirus kuollut kuivattaessa? En tiedä millä tavalla nuo on kuivattu. Ei lue. Ainakin mysleissä lukee yleensä että marjat on pakastekuivattu. En tiedä millainen menetelmä se sitten on.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastevadelmissa on norovirusta. Pakastaminen ei siis tapa norovirusta. Mietipä sitä!

Vierailija
2/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, en koskaan laita suuhuni mitään mikä on Puolasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne viruksetkaan ihan pyhällä hengellä elä. Vedettömässä tuotteessa ei voi olla norovirusta kuin hyvin lyhyen ajan.

Vierailija
4/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidan jättää kaiken varalta tuon levyn syömättä. Kummilasten joululahjoihin on vielä karkkipuoli ostamatta, niin pistän tuon levyn yhteen pakettiin.

-ap

Vierailija
5/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä mikrossa suklaa 

Vierailija
6/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaiset vadelmat pitää ensin keittää, koska niissä voi olla salmonellaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ulkomaiset vadelmat pitää ensin keittää, koska niissä voi olla salmonellaa.

Itse olen kuullut vain noroviruksesta ja hepatiitista, mutta saattaa kai niissä salmonellaakin olla. Ne kun kastellaan jollain kakkavedellä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi seitsemän