Dippaatteko mustaa makkaraa smetanaan?
Ns. Puhemiehen erikoinen tuo vaihtelua kanakeiton rinnalle.
Kommentit (18)
Hyi hemmetti, mustan kanssa on aina puolukkahilloo.
Vierailija kirjoitti:
Hyi hemmetti, mustan kanssa on aina puolukkahilloo.
Vain hilloviikolla!
Enpä ole kokeillut, mutta voisihan sitä joskus kokeilla, tosin puolukkaa pitää silti olla.
Ei smetana kuulu tuohon tamperelaiseen herkkuun! Puolukkahilloa se pitää olla!
Tamperelaiset on melko konservatiivisia tämän asian suhteen, mutta onneksi poikkeuksiakin löytyy.
En syö lihaa josta ei ole veri laskettu pois.
Vierailija kirjoitti:
Hyi hemmetti, mustan kanssa on aina puolukkahilloo.
Puolukkahillo maistuu oksennukselle.
Majoneesi kans sopii, sitä on kiva tursottaa koko makkaran mitalta!
Voisihan tuota joskus kokeilla vaihtelun vuoksi.
Vierailija kirjoitti:
Hyi hemmetti, mustan kanssa on aina puolukkahilloo.
Se Tapolan Mustanmakkaran kastike on vielä parempaa, ei ole niin imelää kuin hillo. Mä käytän sitä maksalaatikkoonkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi hemmetti, mustan kanssa on aina puolukkahilloo.
Se Tapolan Mustanmakkaran kastike on vielä parempaa, ei ole niin imelää kuin hillo. Mä käytän sitä maksalaatikkoonkin.
Mä käytän puolukkasurvosta, sokeria vain kohtuudella, sopivan hapokasta pitää olla. Valmiit hillot on liian makeita.
Varmaan jotain hesalaisten kotkotuksia!
Minä syön mustanmakkaran aina sellaisenaan. Ja olen asunut ikäni Tampereella. Voisihan tuota Tapolan kastiketta kokeilla.
Otan mustan makkaran mieluummin peräsimeeni. T. Pekka
Seoli hieno kuva puhemiehestä, kun smetanat oli pitkin naama mustan makkaran nauttimisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Otan mustan makkaran mieluummin peräsimeeni. T. Pekka
Peruspekoilla on aina pyllyjutut mielessä, vaikka aiheena olisi ruoka.
Maistuu!