Miten valmistan possun kyljykset?
Kommentit (9)
ensin ruskistat pannulla ja sitten kypsytät pienellä lämmöllä uunissa. (Uuniin voit laittaa vaikkapa sieniä ja/tai kermaa sekaan, ei pakko) :D NAM
mutta ihan mahdottoman hyvää saat, kun pyöräytät kyljykset kevyesti korppujauhossa, paistat pannussa ja laitat muhimaan sinappiseen kermakastikkeeseen.
Kevyemmän version saat ihan vaan pannulla paistamalla.
sudi pintaan sinappia ja laita sipulin kera paistopussiin.
Eli siis jos paistan pannulla ja sitten laitan sinappia ja kermaa niin jätetäänkö ne muhimaan siihen pannulle vai laitetaanko koko homma vielä uuniin?
Kun hierot fariinisokeria kyljyksiin ja uuniin niin, että peität kyljykset ketsupilla (menee yksi pullollinen, joten itse käytän jotain halpismerkkiä).
Kuullostaa aika oudolta, mutta on tosi suosittu tapa Meksikossa ja on hyvää :-)
Kävisikö ne sellaiset pahvitölkissä olevat tomaattikastikkeet?
Mutta Prismasta saa ison pullon ketsuppia noin yhdellä eurolla, joten sitä käytän.
Oi, siitä onkin aikaa kun on viimeksi tehnyt kyljyksiä :)