Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistan possun kyljykset?

Vierailija
18.08.2008 |

Pannulla vai uunissa?

Kommentit (9)

1/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi, siitä onkin aikaa kun on viimeksi tehnyt kyljyksiä :)

Vierailija
2/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensin ruskistat pannulla ja sitten kypsytät pienellä lämmöllä uunissa. (Uuniin voit laittaa vaikkapa sieniä ja/tai kermaa sekaan, ei pakko) :D NAM

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta ihan mahdottoman hyvää saat, kun pyöräytät kyljykset kevyesti korppujauhossa, paistat pannussa ja laitat muhimaan sinappiseen kermakastikkeeseen.



Kevyemmän version saat ihan vaan pannulla paistamalla.

Vierailija
4/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sudi pintaan sinappia ja laita sipulin kera paistopussiin.

Vierailija
5/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ilmeisesti niitä vielä myydään.

Vierailija
6/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli siis jos paistan pannulla ja sitten laitan sinappia ja kermaa niin jätetäänkö ne muhimaan siihen pannulle vai laitetaanko koko homma vielä uuniin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun hierot fariinisokeria kyljyksiin ja uuniin niin, että peität kyljykset ketsupilla (menee yksi pullollinen, joten itse käytän jotain halpismerkkiä).



Kuullostaa aika oudolta, mutta on tosi suosittu tapa Meksikossa ja on hyvää :-)

8/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kävisikö ne sellaiset pahvitölkissä olevat tomaattikastikkeet?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
18.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta Prismasta saa ison pullon ketsuppia noin yhdellä eurolla, joten sitä käytän.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi yhdeksän