Mitä söit viimeksi ravintolassa?
Kysymys otsikossa! Mitä söit viimeksi, kun kävit ravintolassa?
Itse söin hampurilaisen.
Kommentit (28)
Hampurilaisen beyond meat -pihvillä, vegaanisella pekonilla ja suolakurkuilla. Lisukkeena tuore coleslaw ja kahteen kertaan uppopaistetut rakuunaranskalaiset. Juomana oli inkiväärikombuchaa.
Joku kurpitsapata se oli. Lihaton.
Jotain paneroitua kalaa, perunamuhennosta ja uunissa haudutettuja porkkanoita. Sitten tietysti ne jutut sieltä raastepöydältä.
Lehtipihvin joskun 90 luvulla, en käy ravintoloissa enkä tilaile ruokia.
M44
Valkosipuliporsaanleikkeen valkosipuliperunoilla ja salaattia. Maksoi 11 e Tampereen Koskarin Manhattanilla. Ei paha.;)
Sipulipihviä, muusia ja salaattia.
Kiinalaisessa ravintolassa kiinalaista ruokaa, tai siis ihan vain ruoaksi kai kiinalaiset sanoisivat, ja juu maistelin vähän kaikkea kun pääsi itse ottamaan.
Grillattua falafelpihviä, uuniperunaa basilika-pistoulla, paahdettua palsternakkaa sekä punajuurta, friteerattua lehtikaalia ja tsatsikia. Synttärilounas ja oli maukasta.
Omin varoin en ole. Pikaruokala ei ole tässä ravintola, esim. nakkari. En ole käyttänyt alkoholia.
-Kapanteri,
Vietnamilaisessa ravintolassa vietnamilaista ruokaa, jossa oli kasviksia, riisinuudelia ja katkarapuja.
Jauhelihakeittoa lounaalla tiistaina.
Susheista söin niitä kaloja. Riisit heitin roskiin, koska olen ketolla.
Mitähän siinä oli, patatas bravas, mustekalaa, joku salaatti, jotain uppopaistettuja kroketteja (niitä oli paria laatua), toinen salaatti... Tilattiin useampia pikkuannoksia ja jaettiin pöytäseurueen kesken, Espanjassa oltiin ja ihan espanjalaisessa pikkuravintolassa, kun ei jaksettu etsiä turistipaikkoja (tai sellaiset oli täynnä, juuri ennen sitä Leonoren valatilaisuutta). Sitä ennen oli joku fine dining- paikka, niitä pikkulusikallisia maistiaisia ensin ennen pöytiin istumista, alkuruuaksi kalamuhennosta ja sitten pääruuaksi oli porsasta ja palsternakkapyrettä, jälkiruokana jäätelö, jonka koostumuksesta en ole ihan varma ja petit four eli jotain leivonnaisia. Fine diningin jälkeen osa paikallisista lähti snäkärille hakemaan lisää sapuskaa, minä säntillinen suomalainen painelin hotelliin nukkumaan seuraavan päivän seminaaria ajatellen...
Baoja syötiin, ja kevyt korealainen keitto kylkeen.
Tattipastaa, jälkiruoaksi lakka-valkosuklaapannacotan.
Ramenia eilen.