Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kasslerlihaa ei pidetä oikein fiininä ruokana

Vierailija
12.10.2023 |

Mutta ihan parasta ruokaa kun laittaa uuniin mureutumaan vihannesten kera. Halpakin voi olla hyvää 

Kommentit (15)

1/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa olla hiljaa että tyhmät ostavat kuivan fileen ja itselle jää paras liha.

Vierailija
2/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, sitkeää possun niskaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija wrote:

Hyi, sitkeää possun niskaa

Et osaa laittaa jos haukut sitkeäksi. Mureinta mitä olen maistanut lihamaailmassa. Ap

Vierailija
4/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kassler on parasta grilliin. 

Vierailija
5/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasslerin hinta taisi kutakuinkin kaksinkertaistua hetkessä kun pulled pork buumi alkoi. Sitä ennen se maksoi välillä jopa alle 4 €/kg, sitten hinnat hyppäsi hetkessä kympin nurkille. Nyt sama on käynyt naudan rinnalle ja muille entisille ”jätelihoille” BBQ-buumin myötä. 

Vierailija
6/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Läskistä kuonaa. Ei kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen sen haudutuspadassa nyhtöpossuksi. On hyvää.

Vierailija
8/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää. Liian rasvasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se on fiiniä ruokaa. Maukasta ja rasvaista terveellistä syötävää. Vain ravinnosta ymmärtämättömät hyljeksivät.

Vierailija
10/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri näin. Myös grillattuna oikein hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitkä kypsytys, rasva sulaa ja ei ole sitkeää

Vierailija
12/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sikaa yleensä ja rasvaista ei pidetä fiininä.

Musta aivan ihanan helppo liha ja maukas. Duunissa parhaat lounaat. Edellisenä päivänä trimmataan järkky määrä rasvaa pois (jää silti paljon), kuutioidaan, marinadiin yön yli.

Aamukasilta uuniin. Pariin kertaan kattellaan ja tarkistellaan maut ja nesteet. Mahdolliset kasvikset lisätään myös. Varttia vaille yksitoista pois uunista. Ja niin on herkkua taas keitetyn perunan kanssa.

Niitä kun pari köntsää laittaa paistumaan, niin ehtii misata paljon tulevia lounaita.

Kotiin ostan muutaman annoksen. En tee kotona tuommoisia määriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palvattu sian niska on herkkua pekonin tavalla nautittuna.

Vierailija
14/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin kun sähkön hinta oli 3snt/kWh, laitoin uuniin hautumaan. Nykyisessä sopimuksessa 15snt/kWh niin en raaski.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
12.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija wrote:

Kasslerin hinta taisi kutakuinkin kaksinkertaistua hetkessä kun pulled pork buumi alkoi. Sitä ennen se maksoi välillä jopa alle 4 €/kg, sitten hinnat hyppäsi hetkessä kympin nurkille. Nyt sama on käynyt naudan rinnalle ja muille entisille ”jätelihoille” BBQ-buumin myötä. 

tänää sittarissa 6e kilo

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi seitsemän