Kasslerlihaa ei pidetä oikein fiininä ruokana
Mutta ihan parasta ruokaa kun laittaa uuniin mureutumaan vihannesten kera. Halpakin voi olla hyvää
Kommentit (15)
Vierailija wrote:
Hyi, sitkeää possun niskaa
Et osaa laittaa jos haukut sitkeäksi. Mureinta mitä olen maistanut lihamaailmassa. Ap
Kasslerin hinta taisi kutakuinkin kaksinkertaistua hetkessä kun pulled pork buumi alkoi. Sitä ennen se maksoi välillä jopa alle 4 €/kg, sitten hinnat hyppäsi hetkessä kympin nurkille. Nyt sama on käynyt naudan rinnalle ja muille entisille ”jätelihoille” BBQ-buumin myötä.
Mä teen sen haudutuspadassa nyhtöpossuksi. On hyvää.
Kyllä se on fiiniä ruokaa. Maukasta ja rasvaista terveellistä syötävää. Vain ravinnosta ymmärtämättömät hyljeksivät.
Juuri näin. Myös grillattuna oikein hyvää.
Pitkä kypsytys, rasva sulaa ja ei ole sitkeää
Sikaa yleensä ja rasvaista ei pidetä fiininä.
Musta aivan ihanan helppo liha ja maukas. Duunissa parhaat lounaat. Edellisenä päivänä trimmataan järkky määrä rasvaa pois (jää silti paljon), kuutioidaan, marinadiin yön yli.
Aamukasilta uuniin. Pariin kertaan kattellaan ja tarkistellaan maut ja nesteet. Mahdolliset kasvikset lisätään myös. Varttia vaille yksitoista pois uunista. Ja niin on herkkua taas keitetyn perunan kanssa.
Niitä kun pari köntsää laittaa paistumaan, niin ehtii misata paljon tulevia lounaita.
Kotiin ostan muutaman annoksen. En tee kotona tuommoisia määriä.
Palvattu sian niska on herkkua pekonin tavalla nautittuna.
Silloin kun sähkön hinta oli 3snt/kWh, laitoin uuniin hautumaan. Nykyisessä sopimuksessa 15snt/kWh niin en raaski.
Vierailija wrote:
Kasslerin hinta taisi kutakuinkin kaksinkertaistua hetkessä kun pulled pork buumi alkoi. Sitä ennen se maksoi välillä jopa alle 4 €/kg, sitten hinnat hyppäsi hetkessä kympin nurkille. Nyt sama on käynyt naudan rinnalle ja muille entisille ”jätelihoille” BBQ-buumin myötä.
tänää sittarissa 6e kilo
Kannattaa olla hiljaa että tyhmät ostavat kuivan fileen ja itselle jää paras liha.