Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Edellispäivänä keitetty jääkaapissa ollut peruna sisältää resistenttiä tärkkelystä - energiaa imeytyy vähemmän ja suoliston bakteerit saavat ravintoa

Vierailija
02.10.2023 |

Ylijääneet perunat kannattaa siis laittaa jääkaappiin ja seuraavana päivänä paistaa vaikka uudelleen.

https://anna.fi/hyvinvointi/laihdutus/resistentti-tarkkelys-auttaa-pain…

Mitä sinä teet ylijääneille perunoille?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön usein paistettuja perunoita, ovat tosi hyvä ruoka, vaikkei olisi niin terveellinenkään.

Vierailija
2/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pilkkoa myös salaattiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön seuraavana päivänä. Mikrossa lämmitän.

Vierailija
4/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan voissa lisukkeena nakkeja, makkaraa tai lihaa jossakin muodossa. Lisäksi kananmuna sekaan.

Olkoon sitten kuinka epäterveellistä vaan niin oma on asiani, enkä ole LÄSKI.

Vierailija
5/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikista eniten resistenttiä tärkkelystä sisältää tavallinen majoneesinen perunasalaatti.

Vierailija
6/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä teen? No syön ne. Keitän yleensä niin että jää seuraavalle päivällekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

perunasalaatti on kelpo ruokaa

Ei tarvitse majoneesia vaan voi tehdä myös niin että kastikkeena esimerkiksi öljy

Vierailija
8/8 |
02.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus keitän tarkoituksella liikaa perunoita. Käy hyvin seuraavina päivinä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän neljä