Lue keskustelun säännöt.
Kauanko mokkapalojen tekemisessä menee aikaa?
21.09.2023 |
Olen siis aikaisemmin tehnyt mokkapaljoa, mutta en ole sen suuremmin kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka paljon aikaa oikein menee siihen, että pohja on jäähtynyt, ja siihen että päällyste on kovettunut, niin että leipomus on tarjoilukunnossa. (huoneenlämmössä siis) Joten löytyykö tietoa (tai hyviä arvauksia), kauanko mokkapalojen valmistamiseen oikein lopulta menee aikaa
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puoli tuntia paistoineen. En tosin laita yleensä sitä ällösokerista päällystettä.
Kun alkaa kaksi tuntia ennen tarjoamista tekemään, hyvin ehtii. Se kuorrutehan jähmettyy saman tien siihen kuntoon, että voi jo syödä.