Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko mokkapalojen tekemisessä menee aikaa?

Vierailija
21.09.2023 |

Olen siis aikaisemmin tehnyt mokkapaljoa, mutta en ole sen suuremmin kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka paljon aikaa oikein menee siihen, että pohja on jäähtynyt, ja siihen että päällyste on kovettunut, niin että leipomus on tarjoilukunnossa. (huoneenlämmössä siis) Joten löytyykö tietoa (tai hyviä arvauksia), kauanko mokkapalojen valmistamiseen oikein lopulta menee aikaa

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun alkaa kaksi tuntia ennen tarjoamista tekemään, hyvin ehtii. Se kuorrutehan jähmettyy saman tien siihen kuntoon, että voi jo syödä.

Vierailija
2/5 |
21.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita viileään tekeytymään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa aikaa menee. Älä leivo.

Vierailija
4/5 |
21.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkamoloja

Vierailija
5/5 |
21.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoli tuntia paistoineen. En tosin laita yleensä sitä ällösokerista päällystettä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kuusi