Kannattaako ostaa airfryer?
En tiedä, mitä se on suomeksi. Onko sitä edes käännetty? Mutta siis, onko teillä kokemuksia? Kannattaako ostaa?
Kommentit (40)
Mietin just samaa. Pari kaveria on kovasti kehunut mutten haluaisi yhtään turhaketta nurkkiin pyörimään. Toisaalta rapea ruoka houkuttaa.
Kannattaa, mutta ei mitään pientä, kun niihin ei mahdu mitään. Heti valmis toisin kuin uuni.
Jos asut yksin se voi olla ihan kiva. Ei tarvitse lämmittää aina uunia. Mutta useammalle hengelle se taitaa olla liian pieni ja sähkösyöppö.
Mieti myös missä säilytät sitä, pöydällä vai kaapissa? Miten se mahtuu keittiöösi? Aika isoja kolosseja ovat ulkomitoiltasn, vaikka muuten tilavuus on pieni.
Mulla ollut käytössä pari vuotta Princess uunimallinen ja en antais pois. Tulee käytettyä melkein joka päivä. Lämpenee nopeasti ja saa tehtyä nopeasti vaikka kanat salaattiin.
Minulla on ollut airfryer puolisen vuotta, ja olen erittäin tyytyväinen. En ole sen ostamisen jälkeen juurikaan uunia käyttänyt. Kaikki valmistuu airfryerin ansiosta paljon nopeammin. Tietysti joissain isommissa jutuissa, kuten pizzassa, joutuu edelleen uunia käyttämään.
Jäänyt käyttämättä. Kuumennettu ruoka maistuu oudolle. Laitteessa varmaan joku vika,että käryää vaikka kuumennettu ohjeen mukaan monta kertaa.
Vierailija kirjoitti:
Jäänyt käyttämättä. Kuumennettu ruoka maistuu oudolle. Laitteessa varmaan joku vika,että käryää vaikka kuumennettu ohjeen mukaan monta kertaa.
Miksi ette palauta ja vaihda takuuseen? Oletteko ihan taukkeja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jäänyt käyttämättä. Kuumennettu ruoka maistuu oudolle. Laitteessa varmaan joku vika,että käryää vaikka kuumennettu ohjeen mukaan monta kertaa.
Miksi ette palauta ja vaihda takuuseen? Oletteko ihan taukkeja?
Olet varmasti huomannut, että vähintään joka toinen ihminen on täysi pösilö.
Jos ei ole miestä niin sillä saa kyllä nopeat orkut.
Se on oikeasti tosi kätevä, mikrossa lämmittämällä joku karjalanpiirakka tms. on usein vetinen, mutta airfryerillä saa rapsakan pinnan. Ja lämpimät voileivät tulee sillä ihan parhaat ja pullan sulatuksessa ihan ehdoton
Käytän fryeriä pakasteiden kuumentamiseen. Esimerkiksi grillimakkara tulee hyväksi vartissa jäisestä. Myös wingsit onnistuvat hyvin. Mitään makaronilaatikkoa tai pullaa sillä en ala tekemään.
Suosittelen ja käytän itse joka viikko. Toimii nopeammin ja pienemmällä sähkön kulutuksella kuin uuni. Todella helppo pitää puhtaana. Ei ehkä kannata ostaa kaikkein pienintä mallia. 6.4L on 1-2 hengen talouteen sopiva.
Vierailija kirjoitti:
Käytän fryeriä pakasteiden kuumentamiseen. Esimerkiksi grillimakkara tulee hyväksi vartissa jäisestä. Myös wingsit onnistuvat hyvin. Mitään makaronilaatikkoa tai pullaa sillä en ala tekemään.
Olen tehnyt makaronilaatikonkin kun sinkkutalous. Siitä jää vielä pakkaseenkin laitettavaksi.
Pohjaritilä on kyllä veemäinen pestävä.
Ensin kannattaa miettiä mitä syö?
Aamulla keitettyjä kananmunia? Aivan ehdoton kananmunien "keittämiseen".
Haluat rapean karjalanpiirakan? 3 minuuttia max.
Pari kanafilettä lounassalaattiin? 15 minuuttia.
Tortillapizza? Eli tortillalättyä on käytetty pitsan pohjana. Tarvitset vain pizzalisäosan.
Kevätrullista, sipulirenkaista, kalapuikoista jne. tulee huippuhyviä tuolla.
Olen minä sillä makaronilaatikkoakin tehnyt kun yksin asun enkä halua syödä päivätolkulla samaa ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän fryeriä pakasteiden kuumentamiseen. Esimerkiksi grillimakkara tulee hyväksi vartissa jäisestä. Myös wingsit onnistuvat hyvin. Mitään makaronilaatikkoa tai pullaa sillä en ala tekemään.
Olen tehnyt makaronilaatikonkin kun sinkkutalous. Siitä jää vielä pakkaseenkin laitettavaksi.
Tee sit seuraavaksi sosekeitto, syö viikko ja pakasta loput. Kätevää, halpaa ja terveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Pohjaritilä on kyllä veemäinen pestävä.
Mikä ihmeen pohjaritilä? Mulla Prinsessassa kromiset ritilät ja pinnoittamattomat pellit. Kestää konepesun. Surettaa kun ihmiset ostaa semmoisia missä teflonia osissa ja sitten se tefloni alkaa iroamaan.
Ei. Uuni on olemassa