Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä jauhoja käytätte,kun leivotte sämpylöitä ja lisäättekö taikinaan maitoa vai vettä?

Vierailija
04.09.2023 |

Laitatteko taikinan sekaan vielä jotain muuta kuten porkkanaraastetta tai juustoraastetta?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen kaurahiutaleisiin, vähän vehnäjauhoja ja joskus porkkanaraastetta, vesi, suola, öljy.

Vierailija
2/6 |
04.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen sämpylätaikinan kasvissosekeittoon. Tulee hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkan rouheinen sämpyläjauho, laitan vähän lisäksi kaurahiutaleita ja ruisjauhoa. Joskus mukaan porkkanaraastetta, kerran tein pinkkejä sämpylöitä punajuurisoseesta.

Vierailija
4/6 |
04.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen usein aamulta jääneen kaurapuuroon sämpylät. Lisätään vaan vettä, vehnäjauhoja, suolaa, hiivaa, tilkka hunajaa tai siirappia

Tulee tosi hyviä.

Vierailija
5/6 |
05.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän puolikarkeita vehnäjauhoja +hiivaleipäjauhoja, ehkä vähän ruisjauhoja jos sattuu olemaan. Vettä, ja annan kohota kylmässä yön yli. Miksei voisi porkkanaakin lisätä, en vain ole niin reipas.

Vierailija
6/6 |
05.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vettä, maitoo, turkkilaista jugurttia, piimää tai puuronjämiin. Erilaisia jauhoja, mm. maissijauhojakin ja kauraleseitä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yksi