Tarvitaanko hyllyttäjän työhön mitään koulutusta?
Kommentit (19)
Ei tarvitse, se on yhtä helppoa kuin esimerkiksi potilaskuljettajan työ.
Eli jokainen osaa sitä tehdä.
Logistiikka-alan tutkinto, hygieniapassi, työturvakortti ja trukkikortti jos käytössä pumppukärryt ainakin
No eikös se selviäisi kun luet muutaman työpaikkailmoituksen?
Ei tarvita, mutta valituksi tulee usein se, jolla on alaan liittyvää koulutusta ja kokemusta. Jo mainitun logistiikka-alan lisäksi esim. kaupallinen koulutus on oikein hyvä. Ruokakaupassa saattaa sopia elintarvikealan koulutus, johon sisältyy hygirniapassi. Muutenkin riippuu alasta, esim. maalarilinja tai autoala voivat olla eduksi, jos kaupassa myydään maaleja tai autojen varaosia.
Älkää viitsikö tehdä asioista vaikeita. Kyllä pääsee hyllyttämään ilman koulutusta.
Kolmen vuoden koulutus amitsussa hyllyttäjä linjalla.
Ei tarvitse koulutusta, jos haluaa pelkkää hyllytystä tehdä. Isoissa marketeissa on pelkkää hyllyystä tarjolla, pienemmissä siihen liittyy myös kassalla työskentely.
Hyllyttäjän palkallisia töitä ei ole. Hyllyttäjät ovat työkokeilussa ja harjoittelemassa tai tetissa. Ei se ole oikea työ.
Ainakin Helsingissä hyllyttämään pääsee ihan kuka tahansa. Mun mielestä ihan mukava osa-aikahomma esim opiskelujen ohessa.
Oma lapsi kävi ainakin 6 t hyllytyskoulutuksen. Pohjana yo-tutkinto. Hygieniapassi ei ollut pakollinen, mutta suotava. Esim. irtokarkkien ja paistopistetuotteiden hyllytys vaatii hygieniapassin.
Vierailija kirjoitti:
Oma lapsi kävi ainakin 6 t hyllytyskoulutuksen. Pohjana yo-tutkinto. Hygieniapassi ei ollut pakollinen, mutta suotava. Esim. irtokarkkien ja paistopistetuotteiden hyllytys vaatii hygieniapassin.
Itse hyllytin paistopistetuotteita kaupan puolella ilman passia. Mutta se olikin työkokeilu nimellä ja siitä on jo kymmenisen vuotta aikaa.
Hygieniapassi täytyy olla jos käsittelee ruokatuotteita.
maisterin paperit, naistutkimus yms.
Hos hyllyttelet läskiä niin fysioterapeutiksi
Vierailija kirjoitti:
Ei tarvitse koulutusta, jos haluaa pelkkää hyllytystä tehdä. Isoissa marketeissa on pelkkää hyllyystä tarjolla, pienemmissä siihen liittyy myös kassalla työskentely.
Ainakin oman kaupungin P:llä alkavissa hypermarketeissa täytyy olla valmis myös tekemään tarvittaessa kassaa. Eli pitää joko olla kassataitoinen tai sitten siihen perehdytetään. Tosi harvassa alkaa olla pelkät hyllytystyöt.
Vierailija kirjoitti:
Hygieniapassi täytyy olla jos käsittelee ruokatuotteita.
Pakkaamattomia ruokatuotteita.
Jos ei muuta, niin ainakin perehdytyksen tarvitsee. Joku ummikko sinne latomaan, niin esim. päiväysten mukainen kiertojärjestys on helposti pyllyllään.
Vierailija kirjoitti:
Oma lapsi kävi ainakin 6 t hyllytyskoulutuksen. Pohjana yo-tutkinto. Hygieniapassi ei ollut pakollinen, mutta suotava. Esim. irtokarkkien ja paistopistetuotteiden hyllytys vaatii hygieniapassin.
Minun lapseni on hyllyttäjä opiskeluiden ohella. Hän kyllä hyllyttää paistopistetuotteita ilman passia, mutta vain hyllyttää, paistopuolelle ei pääse. Irtokarkeista hän ei ole koskaan kertonut.
Voi sinua reppana ! Robotit on pian hyllyttämässä