Lue keskustelun säännöt.
Tein maanantaina kanapastaa, ja vielä riittää
24.08.2023 |
Poika lähti muualle opiskelemaan, enkä opi tekemään pienenpiä annoksia.
Kommentit (3)
Teen aina vähän isomman satsin, 2-3 päivän ja lämmitän pannulla tai mikrossa. Moni ruoka on paljon parempaa vasta seuraavina päivinä lämmittäessä kun se on makuuntunut jääkaapissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meillä tehdään kans viikon annoksia!
Mä teen kans isoja annoksia, kun pieniä lihapaketteja jne. ei pahemmin ole saatavilla. Mutta onpahan moneksi päiväksi ruokaa, osan laitan pakastimeen. Tarvii kokata paljon harvemmin...
Mulla ollut vuosi aikaa opetella, ja silti ihan samalla tavalla kokkaan kuin aiemminkin urheilijatytölle ja itselleni.