Enää ei ole hyviä pizzerioita
Missä kuoret oisi ohuet ja pizza olisi todella juustoinen. Nykyään juustossa pihdataan aina.
Kommentit (22)
Pizzassa ei ole KUORIA eikä siinä ole TÄYTTEITÄ.
Totta. Ainut mistä enää saa hyvää pizzaa taitaa olla se Tapanilassa oleva yksi pieni lafka, en muista nimeä
Vierailija kirjoitti:
Myös suurin osa pitseerijoista on persu rahanpesu hommia.
Tätä alapeukuttaa vaik rikollispersu. Sut hirtetään.
Vierailija kirjoitti:
Totta. Ainut mistä enää saa hyvää pizzaa taitaa olla se Tapanilassa oleva yksi pieni lafka, en muista nimeä
Mosan pizzeria, pohjois-helsingin paras ja nopea toimitus..
nimim. vakioasiakas
Julkisilla pääsee Italiaan nykypäivänä todella helposti, suosittelen jos haluat oikeasti hyvää pizzaa.
0,75 dl veteen tehty kumiksi vaivattu pitsapohja. Yön yli jääkaapissa ja seuraavana päivänä valmistus ja kiven päällä paisto. Onnistuu paremmin kotona kuin muualla.
kakkonen tunnusti itse rahanpesun EIVÄT KUITENKAAN OLE PERSUJEN KAUKANA MEISTÄ. jopa pikku kuntien räkälä pitseriat pysyvät pystyssä n10 as. pv hei haloo. NÄIHIN TODELLINEN VERO TARKISTUS.
Nyt siis tarvitaan pikaisesti siirtolaisuutta lähi-idästä Suomeen, jotta saadaan niitä oikeita Pizzoja.
Minä boikotan plättyjen pitserioita
Pitsanpaistajissa on liikaa harjoittelijoita. Työntekijävaihtuvuus suurta.
Ikinä ei tiedä minkälaisen käntyn saa eteensä.
Pizzeria Dennis Turussa on ainoa hyvä. Siis tämä vanhojen omistajien uudelleen avaama, käypäs kokeilemassa! Ei sitä tusina-napoli-pizzaa mitä joka paikasta nykyään saa! Vanhan ajan tavalla tehtyä erittäin maittavaa pizzaa! https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/69377ec3-9ad1-4fb1-a611-fc0b3b139d18
Se on pitsa, eikä pizza. Mene takaisin kouluun.
Vierailija kirjoitti:
Myös suurin osa pitseerijoista on persu rahanpesu hommia.
Ai irakkien ja turkkien paikat🤣🤣🤣
Tuplajuuston otan aika usein, nam.
Vierailija kirjoitti:
Julkisilla pääsee Italiaan nykypäivänä todella helposti, suosittelen jos haluat oikeasti hyvää pizzaa.
Jos hyvää pizzaa haluaa, niin silloin ei kannata italiaan mennä.
Itse taas haluan vähemmän sitä juustoa. Aika monessa tekeleessä on sekin nykyään, että sen päällä on monen sentin kumijuustokerros. Kotipizza myy onneksi puolijuustolla.
Vierailija kirjoitti:
Itse taas haluan vähemmän sitä juustoa. Aika monessa tekeleessä on sekin nykyään, että sen päällä on monen sentin kumijuustokerros. Kotipizza myy onneksi puolijuustolla.
Miksi käyt pizzeroissa, jotka käyttää huonoa juustoa ja vielä laittaa sen päälle?
Minä teen pizzapohjan salaatinlehdistä, ja täytteeksi kurkku"majoneesia", eli kurkkua ja vettä tehosekoittimessa ja sitä sitten siihen salaatinlehdet päälle ja tulee tosi hyvää ja terveellistä pizzaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Julkisilla pääsee Italiaan nykypäivänä todella helposti, suosittelen jos haluat oikeasti hyvää pizzaa.
Jos hyvää pizzaa haluaa, niin silloin ei kannata italiaan mennä.
Ei niin, vaan isonveden taakse Chicagoon syömään deep dish pizzaa.
Myös suurin osa pitseerijoista on persu rahanpesu hommia.