Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskallanko tehda keittoa nakeista,

Vierailija
06.10.2010 |

joiden paivays mennyt umpeen kolmas paiva? Tuoksuu ihan normaalille... Luulis, et niissa on niin paljon lisa-aineita, etta pari pv sinne tai tanne!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan, ne on niin täynnä lisäaineita että säilyvät kyllä. Ja kyllä haju sitten paljastaa, jos ovat pilaantuneita.

Vierailija
2/5 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä jos olisi mennyt eilen päivämäärä umpeen, mutta ei kun on kolme päivää yli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin voi tehdä. Nakeista kyllä huomaa kun ovat pilalla.

Vierailija
4/5 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan tuoksuu ihan normaalille. Kait se on riski otettava, ja ne siis menee keittoon, ei raakana syotavaksi.



ap

Vierailija
5/5 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana en ehkä enää söisi mutta hyvin kypsennettynä kyllä.