On vissiin säilöntäaineita jonkin verran
Kommentit (5)
Otteks ikinä laittanu uunissa ranskalaisia? Meil oli kerran jääny uuniin ja ne oli yli viikon jälkeen ton näkösiä.
Ostaako ketjun alottaja tai kukaa joka tota ihmettelee niin ikinä valmiita käärtottuja, kakkupohjia tai kuivakakkuja tai muuta niinku tuoretta tavaraa joka on lämpimässä hyllyssä ja säilyy hamaan tulevaisuuteen?
Otteks ikinä laittanu uunissa ranskalaisia? Meil oli kerran jääny uuniin ja ne oli yli viikon jälkeen ton näkösiä.Ostaako ketjun alottaja tai kukaa joka tota ihmettelee niin ikinä valmiita käärtottuja, kakkupohjia tai kuivakakkuja tai muuta niinku tuoretta tavaraa joka on lämpimässä hyllyssä ja säilyy hamaan tulevaisuuteen?
Ja en minä sitä ihmetellyt. Kunhan vain itsemielessä totesin, että melkosta myrkkyä tosiaan ja tahdoin laittaa asian myös tänne.
Myönnän, että ostan aniharvoin mitään mainitsemiasi tuotteita kaupasta, koska meillä ei sellainen makea vain mene kaupan. En myöskään leivo sellaisia kuin kerran puolessa vuodessa ja ne syödään tuoreina heti.
Ranskalaisia toki tulee toisinaan laitettua, mutta kyllä ne syödään eikä jätetä/unohdeta uuniin.
Eri asia on kun säilöö muovipussissa tai purkissa...
Mutta ei kai ruoka yleensäkään homehdu jos se kuivuu?
Eri asia on kun säilöö muovipussissa tai purkissa...
ei korppujakaan vois kuivattaa, jos ne homettuis
Pitäisikö tehdä itsekin samanlainen testi Dancke-kakuilla tai vaikka kaupan pizzalla :D