Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mulla on pussillinen ruusukaaleja. Miten maustan muulla kuin suolalla ja minkä kanssa voi tarjota?

Vierailija
13.08.2023 |

Teen nyt ekaa kertaa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Biojätteisiin, ei suolaa eikä muita mausteita.

Vierailija
2/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen usein niin että keitän/höyrytän pussin ohjeen mukaan, puolitan kuumina ja sekoitan joukkoon voita, suolaa, mustapippuria ja parmesanraastetta. Syön sellaisenaan tai vaikka uusien perunoiden kanssa tai kasvislisäkkeenäkin lautasen reunalla.

Jos et ole ennestään syönyt paljon ruusukaalia, ei kannata aloittaa koko pussin nauttimisella kerralla kun vatsa voi mennä sekaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun luottoresepti on seuraavanlainen:

1. Puolita ruusukaalit ja ruskista öljyssä pannulla.

2. Kaada päälle kermaa, suolaa, pippuria ja jyväsinappia. Keitä kunnes paksuuntuu.

3. Tarjoa minkä tahansa paistetun kalan, broilerin tai lihan kanssa. Halutessasi keitä seuraksi myös perunoita.

Jyväsinapin voi korvata jollain muullakin sinapilla. Tai jättää pois ja korvata muilla mausteilla maun mukaan.

Vierailija
4/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi lapsena syönyt ruusukaalia. Kiitos vastauksesta nro 2!

Vierailija
5/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samoin kiitos vastauksesta nro 3!

Vierailija
6/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googletappas karamellisoidut ruusukaalit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisin gratinoida uunissa tai nauttia esim. hollandaise -kastikkeen kanssa.

Vierailija
8/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aura-juusto!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
13.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruusukaalit ovat loistoruokaa ihan vain keitettynä. Niillä on oma, karaktäärinen makunsa. Mksi ihmeessä se pitäisi peittää jollain toisella maulla? Itse en laita edes suolaa.