Onko täällä muita, jotka eivät käytä ketsuppia?
Kommentit (69)
Tässä. En suht koskaan pitänytkään. Runsaasti sokeria useimmissa versioissa.
En nyt mikään himokäyttäjä ole, mutta kyllä sille oma aikansa ja paikkansa on.
Syön ranskalaisetkin ilman ketsuppia.
Majoneesi on parempaa ranskalaisten kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Tässä. En suht koskaan pitänytkään. Runsaasti sokeria useimmissa versioissa.
Sokeri on terveellistä. Aspartaami homouttaa. Katso ympärillesi.
En ole vuosikausiin käyttänyt, koska niissä on liikaa etiikkaa, sokeria ja kaikkea muuta kuin tomaattia.
Vierailija kirjoitti:
En ole vuosikausiin käyttänyt, koska niissä on liikaa etiikkaa, sokeria ja kaikkea muuta kuin tomaattia.
Etiikkaa ketsupissa :D
En ole koskaan tykännyt enkä ostanut. En käytä sitä missään.
Vierailija kirjoitti:
En ole vuosikausiin käyttänyt, koska niissä on liikaa etiikkaa, sokeria ja kaikkea muuta kuin tomaattia.
Aha. Taidat olla niitä perunan ja ruskean kastikkeen puputtajia. Keskivartalolihavia palleroita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole vuosikausiin käyttänyt, koska niissä on liikaa etiikkaa, sokeria ja kaikkea muuta kuin tomaattia.
Aha. Taidat olla niitä perunan ja ruskean kastikkeen puputtajia. Keskivartalolihavia palleroita.
Ne perunan ja ruskean kastikkeen puputtajathan suurimpia ketsupin faneja ovat.
Käytän ketsuppia ainoastaan ranskalaisten perunoiden sekä makaronilaatikon kanssa. Ei mielestäni sovi muuhun ja onhan ketsuppi aikamoinen sokeripommikin.
Sekoitan nykyään ketsuppini itse. Ei tule paljoa sokeria eikä suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän ketsuppia ainoastaan ranskalaisten perunoiden sekä makaronilaatikon kanssa. Ei mielestäni sovi muuhun ja onhan ketsuppi aikamoinen sokeripommikin.
Kuka ihme syö rasvaranuja ja 70-luvun makaroonilooraa?
Eihän sitä makaroniakaan juuri kaupoissa ole.
Vierailija kirjoitti:
Sokeri on terveellistä. Aspartaami homouttaa. Katso ympärillesi.
Mielenkiintoinen teoria.
Vierailija kirjoitti:
En ole vuosikausiin käyttänyt, koska niissä on liikaa etiikkaa, sokeria ja kaikkea muuta kuin tomaattia.
Jos tuo on se syy, niin suosittelen kokeilemaan Mutti-merkkistä, ihan eri maailmasta, tosin ei löydy ihan joka kaupasta.
Sokeria, paljon suolaa, happamuus pilaa hampaat, värjääkin mahdollisesti. Paljon syitä olla käyttämättä.
Parasta ketsuppia tulee kun sotkee puolet Del Monten Rusticaa ja puolet tavallista ketsuppia.
Vähän sokeria ja suolaa ja kaloreita, mutta paljon makua.
Vierailija kirjoitti:
Sokeria, paljon suolaa, happamuus pilaa hampaat, värjääkin mahdollisesti. Paljon syitä olla käyttämättä.
Kerrotko sitten yhdenkin syyn?
Hyvin vähän tulee käytettyä, ei se kovin hyvää ole.