Valmisteletteko te sunnuntaisin seuraavan viikon ruoat?
Minä olen tehnyt tänään kaksi keittoa ja kaksi laatikkoruokaa sekä leipä/pizzataikinan valmiiksi jääkaappiin sekä lehtipihvit marinoitumaan. Meinasin vielä pilkkoa kasviksia rasioihin ja tehdä tomaattikastikkeen pizzoille.
Ei tarvitse viikolla työpäivän jälkeen aloittaa ruoanlaittoa alusta.
Kommentit (154)
En. Ehdin ne tekemään viikollakin.
En. Samat ruuat pitää jäähdyttää ja lämmittää, eli lopulta aikaa menee kuitenkin enemmän. Kaikkea ei voi myöskään tehdä ennakolta, joten samalla vaivalla tekee koko ruuan.
Ei. Minä tykkään tuoreesta ruuasta.
En. Menisi sunnuntai pilalle, jos sen viettäisi keittiössä. Tavallaan siitä tulisi työpäivä.
Siis mitä mä just luin. Syötkö kaikki maanantaina? Miten tuoreus?
En tee ruokaa, joten en tee myöskään valmisteluja.
Vierailija kirjoitti:
En. Ehdin ne tekemään viikollakin.
Minä en jaksa työpäivän ja kaiken muun pakollisen homman lisäksi, joten tämä sopii minulle hyvin. Jos en valmistelisi ennakkoon, meillä syötäisiin eineksiä.
Ei tulisi mieleenkään käyttää vapaapäivää keittiössä. Kyllä minulla on aikaa tehdä ruokaa ihan sinä päivänä kuin sitä syönkin.
Vierailija kirjoitti:
En, syön kiitos ihan tuoretta
Mitä tuoretta? Yhtä tuoretta se on kuin ennen valmisteluakin.
En koko viikon ruokia vaan parin päivän ruuat. Siinä ne valmistuvat samalla kun tekee sunnuntain ruuan.
Mitkä seuraavan viikon ruuat!?!?? Ravintolahan ne ruuat tekee pösilö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ehdin ne tekemään viikollakin.
Minä en jaksa työpäivän ja kaiken muun pakollisen homman lisäksi, joten tämä sopii minulle hyvin. Jos en valmistelisi ennakkoon, meillä syötäisiin eineksiä.
Ok. Itse olen huomannut, että kun tekee salaatin ja lämmittää ruuan, kattaa pöydän, niin lopulta ajan säästö on aika olematon.
En valmistele. Teen kyllä yleensä viikonloppuna jonkun ruuan ja syön sitä sitten alkuviikostakin ja joskus keskiviikkona kokkaan uudestaan.
Just tein ruokaa sen verran, että siitä riittää huomiselle. Arkena meillä on aina tehty sellaisia ruokia, joiden valmistamiseen ei mene kauan, joten ei tarvitse viikonloppuna valmistella. Toki harrastusaikataulut ja muut iltamenot pitää katsoa etukäteen ruokalistaa suunnitellessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ehdin ne tekemään viikollakin.
Minä en jaksa työpäivän ja kaiken muun pakollisen homman lisäksi, joten tämä sopii minulle hyvin. Jos en valmistelisi ennakkoon, meillä syötäisiin eineksiä.
Mä taas jaksan hyvin kun tykkään tehdä ruokaa ja aikaa menee se alle tunti.
Miten voit elää noin ja tuhlata aikaasi tuollaiseen?
Fiksua. Jos olisin perheellinen kokkaaja, toimisin noin.
Laiskana ruoanlaittajana päädyn liian usein valmisruokiin, joita ostan lounareilla.
En tee. Syön mieluummin tuoretta ruokaa, ehdin kyllä tehdä sitä töiden ohellakin.
Sillä on sanakin, miilpreppaus.