Ruokaohjelmissa ärsyttää se ruoan kanssa hifistely
Eli jos tekee vaikka niinkin perus kuin tortilloja, niin ihan ihme aineksia pitää sotkea mukaan. On ihmeellisiä mausteita, kasvikset jotain mitä kukaan ei ole koskaan kuullutkaan ja sitten se kokin muikea ilme (=vain minä hoksasin että näin tortillakastikkeen voi tehdä). Olispa joskus kokkausohjelmia joissa käytetään ihan perusraaka-aineita eikä sellaista joita kasvatetaan toisella puolella maailmaa. Tuntuu että se hifistely on se juttu noissa enemmän kuin hyvänmakuinen ruoka.
Kommentit (7)
Monesti ne ruoat tuunataan pilalle. Jotain valkosipulia kamalia määriä ja mausteita. Suola pitää aina olla hienostuneesti sormisuolaa, normaalisuola ei käy kun ei ole niin hienon näköistä kuin sormin sirottelu. Ja mustapippuri pitää rouhia myllyn kautta eikä suoraan valmiiksi rouhuttuna maustepurkista.
Mitä ihmeaineksia esimerkiksi tortillojen väliin laitetaan? Kannattaa myös muistaa, että jos ruokalaji tulee muualta kuin Suomesta, niin ne raaka-aineet voivat myös olla eksoottisia. Harvoin nyt mitään kummallista niissä on, kun raaka-aineet tulisi kuitenkin saada suomalaisesta ruokakaupasta.
Mitä ruokaohjelmia katsot?
Vierailija kirjoitti:
Mitä ihmeaineksia esimerkiksi tortillojen väliin laitetaan? Kannattaa myös muistaa, että jos ruokalaji tulee muualta kuin Suomesta, niin ne raaka-aineet voivat myös olla eksoottisia. Harvoin nyt mitään kummallista niissä on, kun raaka-aineet tulisi kuitenkin saada suomalaisesta ruokakaupasta.
Mitä ruokaohjelmia katsot?
No ihmeaineksiapa juuri. Ei voi olla perusvihanneksia kun se nyt ei ole vain hienoa.
vanamo ja kolmonen osasivat laittaa maittavia ruokia. nämä hifistelijät (hifi)sairaat paskasilla käsillään(tatuoinnit) ja joka kanavalta samaa paskaa. ohjelmien mainostajat poikottiin.
Meille hifistely on arkipäivän ruoanlaittoa. Joitakin harvinaisempia mausteita joutuu tilaamaan verkkokaupasta, kun Cittarista ja Prismasta ei löydy.
No sehän ne paremmat ja maukkaammat ateriat erottaa arkisista perussörsseleistä. Syön samalla tavalla itsekin tavan makaronilaatikkoa mutta kyllä yrtit ja laadukkaat raaka-aineet ja kunnollinen, yhteensointuva taidokas maustaminen saa ihmeitä aikaan. Ja kiva että tuollaisia vinkkejä saa. Niitä haalean makuisia suolalla ja pippurilla maustettuja arkiruokia osaa jokainen tehdä ilman kummempaa neuvontaakin.