Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokeneet pastataikinan tekijät, kysymyksiä

Vierailija
18.07.2023 |

Teettekö mieluummin pastataikinan vedellä vai kananmunalla? Syy?

Kuinka nopeasti pasta täytyy keittää/käyttää valmistamisen jälkeen? Voiko säilyttää huoneenlämmössä seuraavaan päivää?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
18.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai niin ja mitkä jauhot ovat parhaita (markettijauhot). ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla