Uusi elämä etelässä-sarjasta kysymys/huomioita
Olen katsonu ko. sarjaa ja ihmettelen miten moni perustaa tyhjästä (siis vailla kokemusta jne.) oman hotellin tmv. majoituspaikan/ravintolan tmv.
Alkaa epäilyttää millä 'laadulla' palveluita tuotetaan, kun välillä (kirjaimellisesti) perheen teinit on 'pakotettu' siivoamaan hotellia, tai "kodinomaisessa" majoituksessa ties mitkä lapset/koirat pörräävät hotellin keittiössä. Tai ravintolan keittiössä kokkina on omalle perheelle vähän kokkaillut ihminen, ja salissa tarjoilijana auttamaan tullut eläkeläistäti jne.
Ohjelman perusteella asiakkaitakin on, mietin voiko noilla oikeasti elää..?!
Kommentit (4)
Osa heistä pärjää ja osa ei. Niinhän se on kaikessa yrittämisessä. Se saippuaa valmistava miespari on lähinnä surkuhupaisa.
Mietin asiakkaan näkökulmasta: kuinka moni menisi noihin yrityksiin ASIAKKAANA?!?
Täälläkin paljon haukutaan vaikka allinclusive-majoituksia, mutta hotelleissa yleensä on suht tiukka laadunvalvonta.
Muissa paikoissa on varmasti hyviä helmiä, mutta osa myös niitä joissa ties mikä Kyllikki ilman mitään alan koulutusta kokkaa vähän vanhasta jauhelista hampurilaisia.
Ja jos turisti sitten saa mahatausin, syytetään merivettä tai rannan jäätelöbaaria....
Kaveri asui nuorena vuosia Espanjassa, sai töitä ravintoloista ilman mitään koulutusta kun puhui muutamaa kieltä, siis englantia, suomea, espanjaa ja alkeet saksasta. Oli enemmän salin puolella, mutta mitään ei kyselty kun töihin pääsi. Suomessahan ei taida edes kynnyksen tli päästä ilamn ties mitä hygienia- ja anniskelu- ja muita passeja. Välillä autteli myös kyökin puolella.
Tulee Hero kanavalta nyt