Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua hapanjuurileivän tekoon!

Vierailija
21.06.2023 |

Teen hapanjuurileipää ekaa kertaa. Olen esimuotoiluvaiheessa, mutta taikinasta ei vaan muotoutunut palloa. Taikina oli lähtökohtaisesti aika löysää, joten jouduin käyttämään aika paljon jauhoja, jotta se ei olisi tarttunut käsiin tai lastaan. Pyörittelin sitä iät ja ajat, kunnes luovutin ja nyt se makaa löllönä päydällä. Tuleekohan siitä vielä syötävää?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan ensimmäiseksi ota hapan ilme. Neuvon sitten lisää.

Vierailija
2/4 |
21.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee. Anna levätä kulhossa liinan alla tunti, taittele öljytyillä käsillä niin monta kertaa kuin voit ja jätä taas lepäämään.

Toista pari kertaa, vältä kiusausta lisätä liikaa jauhoa.

Taittelu ja lepo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tulee. Anna levätä kulhossa liinan alla tunti, taittele öljytyillä käsillä niin monta kertaa kuin voit ja jätä taas lepäämään.

Toista pari kertaa, vältä kiusausta lisätä liikaa jauhoa.

Taittelu ja lepo.

Kiitti, mä kokeilen tota.

Vierailija
4/4 |
21.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos hapanjuurileivonta ei mene ihan kaiken taiteen sääntöjen mukaan niin onneksi yleensä tulee silti ihan hyvä leipä! Tsemppiä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme yhdeksän