Mulla olis tarkoitus parantaa syömisiäni
Kysynkin teiltä ehdotuksia muutoksiin.
Syön ensimmäisen kerran monen tunnin jälkeen heräämisestä. Juon kyllä kupillisen kahvia herättyäni.
Eka ateria on yleensä pari leipäpalaa levitteellä ja rasvattomalla juustolla.
Seuraavaksi lämmin ruoka. perunaa/pastaa/riisiä ja jotain kastiketta lihasta/makkarasta/kananmunasta. Jotain kasvista lisäksi.
Sitten kahvia ja jotain pullaa.
Myöhemmin syön lähinnä leipiä levitteellä ja makkaralla/juustolla/kananmunalla. Joskus saatan keittää jopa kaura tai mannapuuroa.
Paino-ongelmia ei ole, joten en kaipaa neuvoja laihdutukseen.
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
Rasvaton juusto?
No mutta siis lisää kasviksia, vähemmän leipää perunaa puuroa ym hiilaria
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Ai jaa,
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Tehty miten tehty, mutta ainesosaluetteloa katsomalla on ällistyttävää, että jotkut tuollaista käyttävät ravinnokseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Tehty miten tehty, mutta ainesosaluetteloa katsomalla on ällistyttävää, että jotkut tuollaista käyttävät ravinnokseen.
Niinpä. Ihan kauheaa, rajusti prosessoitua ja keinotekoista kuraa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Tehty miten tehty, mutta ainesosaluetteloa katsomalla on ällistyttävää, että jotkut tuollaista käyttävät ravinnokseen.
Mitä ällistyttävää esimerkiksi tässä on? Joku saattaa vältellä tuota emulgointiainetta toki.
Rypsiöljy (44 %), vesi, kasvirasvat (kookos, shea), suola (1,0 %), luontaiset aromit, A- ja D2-vitamiinit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Tehty miten tehty, mutta ainesosaluetteloa katsomalla on ällistyttävää, että jotkut tuollaista käyttävät ravinnokseen.
Mitä ällistyttävää esimerkiksi tässä on? Joku saattaa vältellä tuota emulgointiainetta toki.
Rypsiöljy (44 %), vesi, kasvirasvat (kookos, shea), suola (1,0 %), luontaiset aromit, A- ja D2-vitamiinit.
Hups, lukuvirhe, eipä ollut tässä tuotteessa edes sitä emulgointiainetta, monesti on :) yllä oleva tuoteseloste on Keiju-levitteen.
Margariini jumittuu rasvaklöntiksi jo kitalakeen ja jokainen ymmärtää mitä sellainen rasva lilleri tekee verisuonille.
Täyttä kuraa ja joka tiedetty aina, mutta halpaa valmistaa.
Kaikki mitä syöt tai tulet syömään on väärin jos palstalta kysytään ja kohta täällä väännetään jostakin ihan normaalista ruoka-aineesta onko se hyväksi vai ei. Ilmeisesti jo margariinista tuli vääntöä? Että haluatko näiltä oikeasti mitään neuvoja?
Villi veikkaus että suurin osa näistä hysteerikoista on paino-ongelmaisia, suuntaan tai toiseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.
Suurin osa margariineista ei ole aikoihin ollut kovetettua kasvirasvaa, vaan niistä tulee kiinteitä ja levittyviä kun öljy sekoitetaan kiinteään kasvirasvaan, kuten kookos-, shea-, tai palmuöljyyn.
Sulla ei siis ole hajuakaan, mitä margariini on :)
No ole hyvä ja valista sitten. Ennen se on tehty yllä kuvatusti juurikin kovettamalla kasviöljyjä.
Tehty miten tehty, mutta ainesosaluetteloa katsomalla on ällistyttävää, että jotkut tuollaista käyttävät ravinnokseen.
Mitä ällistyttävää esimerkiksi tässä on? Joku saattaa vältellä tuota emulgointiainetta toki.
Rypsiöljy (44 %), vesi, kasvirasvat (kookos, shea), suola (1,0 %), luontaiset aromit, A- ja D2-vitamiinit.
Rypsiöljy
En tiedä, mitä levitettä käytät leivällä, mutta margariini on kovetettua kasvirasvaa ja sen terveellisyydestä ollaan kahta eriävää mieltä.
Lisäisin ruokavalioon vähän oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä, joskus avokadoa.
Kasviksia saa olla runsaasti, osa marjoja.
Leipä olisi hyvä olla enimmäkseen ruisleipää.
Et voi paljon lisätä kaloreita, mutta jos syöt leipää vaikka kuusi palaa päivässä, niistä voi vähän vähentää, jotta voit syödä oliiviöljyä ja vähän pähkinöitä.
Makkaraa ei kannattaisi syödä kovin usein. Sen voisi korvata vaikka kanalla.
Rasvaton juusto on varmaan raejuustoa. Makuasia, mutta 2% maistuu mielestäni paremmalta. Pari siivua rasvaisempaakin juustoa päivässä on ok.
Kuuluuko kala ruokavalioosi? Vaihdellen voi syödä eri kalalajeja. Rasvaisessa kalassa on hyviä rasvoja.
Kala on kallista, mutta sitä suositellaan syötäväksi, jos vaan mahdollista.
Tee pieniä muutoksia, ettei kalorit lisääntyisi vaan voisit säilyttää hyvän normaalipainosi. Tässä nyt oli paljon kaikkea, mutta pienikin muutos on hyväksi. Syöt melko terveellisesti nytkin.