Ihminen joka kehuu tekevänsä lapsilleen vain kunnon kotiruokaa ja sitten se on makaronimössö tai italianpata :D
Millä logiikalla tuo mäkkiruokaa terveellisempää?
Kommentit (35)
Minäkin tein oikein kunnon kotiruokaa kun sekoitin pussista pata-ainekset kattilaan aaah
Joo mulle myös yksi tuttu kehui "kokanneensa" lapsilleen. Kalapuikkoja ja pussimuussia. Ja tosissaan kehui, ylpeänä itsestään.
Onhan se sentään itsetehtyä kun itse omin kätösin paistoi jauhelihan!
Että tukehtukaa kateuteen, mäkkiäidit.
(sarkasmia huom,)
Vierailija kirjoitti:
Minäkin tein oikein kunnon kotiruokaa kun sekoitin pussista pata-ainekset kattilaan aaah
Joo, mäkin teen tuota toisinaan. Jatkan vielä lisää makaronilla tai vastaavalla, niin on riittoisampaa, kun syöjiä riittää.
Vaatihan se aina aikaa ja vaivaa, kun itse tekee. Eikä kaikilla kotiruoka todellakaan ole pelkkää makaronimössöä, vaan terveellistä ja monipuolista ravintoa. Miksi pitää aina dissata? Sehän on vain hienoa, että ihmiset kokkaavat ja perheet tekevät kotiruokaa.
Itselläni on vaikea masennus enkä salaile sitä,etten jaksa tehdä ruokaa. Lämmittää¨kyllä. Lapset kasvavat kalapuikoilla,nugeteilla ja mikropitsoilla. Pääasia että saavat ruokaa.
No, tehdäänhän ne kotona. Ei taida mäkistä saada kumpaakaan noista.
Hän väittää tekevänsä KUNNON KOTIRUOKAA, mutta oliko mitään keskustelua terveellisyydestä? Tuossa on ainakin se hyvä puoli, että lapset oppivat ruuan tekemisen kotona. Vaikka eivät itse aina osallistu, näkevät jonkun muun tekevän.
No kasarilla se oli soosi ja potut tai hernemaissipaprikarisotto.
Itse laitan makaronilaatikkoon naudan 10% jauhelihaa tai broileri jauhelihaa/filesuikaleita,porkkanaa,varsiselleriä,sipulia,paprikaa,tomaattimurskaa ja täysjyvä pastaa. Hyvää ja maistuvaa.
Mun yks tuttu kehuu olevansa taitava kokki. Tekee joka toinen päivä pinaattikeittoa...
Kotitekoinen makaronilaatikko on niin hyvää!
Vierailija kirjoitti:
Joo mulle myös yksi tuttu kehui "kokanneensa" lapsilleen. Kalapuikkoja ja pussimuussia. Ja tosissaan kehui, ylpeänä itsestään.
Tiesitkö että kalapuikot voi tehdä myös itse?
Eiköhän syy ole että nuo ruuat ovat nopeita tehdä ja maistuvat lapsille. Voihan sitä vääntää hiki otsalla kesäkurpitsalasagnea, tehdä kastikkeen itse ym ja sitten kuuluu pienten äänten kuoro "yääkk"..
Mitä sitten? Anna kehua. Selvästi tiedät asioiden oikean laidan, joten väliäkö sillä mitä toinen puhelee.
Vierailija kirjoitti:
Joo mulle myös yksi tuttu kehui "kokanneensa" lapsilleen. Kalapuikkoja ja pussimuussia. Ja tosissaan kehui, ylpeänä itsestään.
Miksi olet ilkeä? Jos perunat kuorii omin pikku kätösin, keittää ja muusaa, on siinä työtä. Ja jos tekee vielä vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen, niin ihan hyvä arkiruoka tuo on kalapuikkojen kanssa. En ehkä kehuskelisi sillä, mutta ihan hyvä ruoka. Kyllä ne ravintolatkit käyttävät puolivalmiita tuotteita. Harvassa paikassa kala on aamulla itse kalastettua.
Tuota noin.
Laskepa lisäaineet, epäterveelliset kalorit ja ravintoarvot vaikkapa nyt häpimiilistä.
Sen jälkeen vertaat tilannetta siihen, että kiireinen äiti tekee vaikka nyt sen makaronimössön. Eli jauheliha, täysjyväpasta, sipuli, tomaatti, vihannessekoitus ja kyytipojaksi jotakin perhesalaattia pussista.
Kyllä itse katson jälkimmäisen hyvinkin terveelliseksi ruuaksi, verrattuna tuohon ensimmäiseen.
Vierailija kirjoitti:
Onhan se sentään itsetehtyä kun itse omin kätösin paistoi jauhelihan!
Että tukehtukaa kateuteen, mäkkiäidit.
(sarkasmia huom,)
Aika kuumat kädet :O
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän syy ole että nuo ruuat ovat nopeita tehdä ja maistuvat lapsille. Voihan sitä vääntää hiki otsalla kesäkurpitsalasagnea, tehdä kastikkeen itse ym ja sitten kuuluu pienten äänten kuoro "yääkk"..
Samaa mieltä. Itse teen pataruokia paljon. Sinne uppoaa sienet, sipulit, juurekset, vihannekset, pavut... Ihan kaikki. Minkä ihmeen takia pitäisi jotenkin vaikeasti tehdä ruoka, jota jokainen siirtelee lautasellaan. Padasta voi ottaa ensin pienimpien annokset ja sitten maustaa vaikka muille tujummin. Kaikki tykkäävät ja homma toimii.
Mitäs vikaa Italianpadassa on, sehän on tosihyvää.