Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko se mingon sulkaamuna oikeasti oikeassa kananmunakuoressa?

Vierailija
16.04.2023 |

En löydä tietoa tuosta vaikka googletan!

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se

Vierailija
2/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

O.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On se

No miksi sen nettisivut on poistettu? Kaikki tieto!

Vierailija
4/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No et varmasti löydäkään jos tuolla nimellä googletat. Se on Mignon, ei Mingon.

Vierailija
5/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin sivulta : Mignon 52 g

Manteli-pähkinänougat kananmunakuoressa

Vierailija
6/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se. Lukee siinä pakkauksessa. Etkö oo koskaan ostanut Mignon-munaa?

Tyhjät kuoret kerätään kanaloista, pestään ja otetaan käyttöön. Kananmunankuoren pohjassa on se sokerimassasta tehty anustappi.

Vierailija
8/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No et varmasti löydäkään jos tuolla nimellä googletat. Se on Mignon, ei Mingon.

Älä trolli jekuta! Mingon se on ollut aina!

Vierailija
10/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ne on tehty neekrikananpoikasista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on dinon muna. Jos syöt rikot sen syyllistyt emämunaukseen 🤪

Vierailija
12/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joo, ne on tehty neekrikananpoikasista.

Nyt pentu läksyjä tekemään, huomenna alkaa taas uusi kouluviikko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On se. Lukee siinä pakkauksessa. Etkö oo koskaan ostanut Mignon-munaa?

Tyhjät kuoret kerätään kanaloista, pestään ja otetaan käyttöön. Kananmunankuoren pohjassa on se sokerimassasta tehty anustappi.

Tätä on  kysytty aikaisemminkin. Eräs vastasi: "Mignon on Fazerin vuodesta 1896 valmistama pääsiäismuna. Se on Fazerin toiseksi vanhin edelleen myynnissä oleva tuote Pihlaja-marmeladimakeisen (1895) jälkeen.  Munan mantelipähkinänougatmassa on valettu aitoon kananmunankuoreen.

Lähes alkuperäisellä reseptillä valmistettavia Mignoneita valmistuu vuosittain noin 1,5 miljoonaa kappaletta. Ne valmistetaan käsityönä Fazerin Vantaan tehtaalla. Prosessi alkaa kuitenkin Laitilan kanalassa, jossa valikoidaan sopivan kokoiset ja -laatuiset munat. Ne lähetetään Scaneggin kananmunapakkaamoon, jossa kananmunankuoria tyhjennetään Mignoneja varten. Scaneggillä kananmunat rei’itetään, puhalletaan tyhjiksi, pestään, desinfioidaan ja kuivataan.

Tehtaalla niitä valmistetaan marraskuusta alkaen 3–4 kuukauden ajan. Munankuoret täytetään mantelipähkinänougatsuklaamassalla hanasta, ja ne viedään kovettumaan jäähdytystunneliin. Munan täyttöaukko suljetaan sokeritulpalla, joka on tehty puuterisokerista, riisivalkuaisesta ja vedestä. Munien pakkaus tehdään myös käsin. Mignon-munat ovat maidottomia ja ne painavat 52 grammaa.

"

Vierailija
14/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olet vegakki, ET SAA SYÖDÄ MINGONIA!!!🤬

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On se. Lukee siinä pakkauksessa. Etkö oo koskaan ostanut Mignon-munaa?

Tyhjät kuoret kerätään kanaloista, pestään ja otetaan käyttöön. Kananmunankuoren pohjassa on se sokerimassasta tehty anustappi.

Tätä on  kysytty aikaisemminkin. Eräs vastasi: "Mignon on Fazerin vuodesta 1896 valmistama pääsiäismuna. Se on Fazerin toiseksi vanhin edelleen myynnissä oleva tuote Pihlaja-marmeladimakeisen (1895) jälkeen.  Munan mantelipähkinänougatmassa on valettu aitoon kananmunankuoreen.

Lähes alkuperäisellä reseptillä valmistettavia Mignoneita valmistuu vuosittain noin 1,5 miljoonaa kappaletta. Ne valmistetaan käsityönä Fazerin Vantaan tehtaalla. Prosessi alkaa kuitenkin Laitilan kanalassa, jossa valikoidaan sopivan kokoiset ja -laatuiset munat. Ne lähetetään Scaneggin kananmunapakkaamoon, jossa kananmunankuoria tyhjennetään Mignoneja varten. Scaneggillä kananmunat rei’itetään, puhalletaan tyhjiksi, pestään, desinfioidaan ja kuivataan.

Tehtaalla niitä valmistetaan marraskuusta alkaen 3–4 kuukauden ajan. Munankuoret täytetään mantelipähkinänougatsuklaamassalla hanasta, ja ne viedään kovettumaan jäähdytystunneliin. Munan täyttöaukko suljetaan sokeritulpalla, joka on tehty puuterisokerista, riisivalkuaisesta ja vedestä. Munien pakkaus tehdään myös käsin. Mignon-munat ovat maidottomia ja ne painavat 52 grammaa.

"

Huomatkaa tuo LÄHES alkuperäisellä reseptillä. Ennen ei käytetty palmuöljyä.

Vierailija
16/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se sisus on kaakaolla maustettua kanankakkaa.

Vierailija
17/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se kuori käsitellään ennen sulkaan sisään laittoa?

Vierailija
18/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten se kuori käsitellään ennen sulkaan sisään laittoa?

Miksi se pitää käsitellä? Suomi on yksi niitä ääriharvinaisia maita, joissa salmonella on saatu pidettyä poissa kanaloista.

Vierailija
19/19 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos olet vegakki, ET SAA SYÖDÄ MINGONIA!!!🤬

Ei sitä kuorta syödä, vaj akki.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kuusi