Popcornia siemenistä?
Voiko poppareita tehdä auringonkukan, pellavan, kurpitsan tai muista vastaavista siemenistä vai pitääkö niiden olla aina niitä paukkumaissin siemeniä? Hirveä herkutus päällä ja leivontakaapissa olisi em. siemeniä.
Kommentit (11)
Jos sinulla on kikherneitä, paahda uunissa. Valuta ja kuivaa ne hyvin pintaan öljyä ja haluamiasi mausteita. Eivät räjähdä uunissa toivottavasti, mutta ovatpaljon maukkaampia kuin pop corn.
Eiköhän nuita siemeniä säkkien pohjalta löydy?
t. mies
Vierailija kirjoitti:
Jos sinulla on kikherneitä, paahda uunissa. Valuta ja kuivaa ne hyvin pintaan öljyä ja haluamiasi mausteita. Eivät räjähdä uunissa toivottavasti, mutta ovatpaljon maukkaampia kuin pop corn.
Kuivina? Eivät taida olla pavut keittämättä hyväksi terveydelle.
Jos säilykkeenä uunittaa (paahtaa) voi ollakin hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Paahdetut siemenet maistuvat hyvältä, mutta tietääkseni mikään siemen ei käyttäydy samalla lailla kuin maissinjyvä.
Ja siinäkin on vain tietyt lajikkeet jotka poksuu - kaikki ei poksu.
Pitääkö popparikattilan olla paksu- vai ohapohjainen?
Vierailija kirjoitti:
Pitääkö popparikattilan olla paksu- vai ohapohjainen?
ei
Parhaat popkornit saat pekonirasvalla
Revonhännän siemeniä voi kuulemma poksauttaa. Ovat kylläkin hyvin pieniä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitääkö popparikattilan olla paksu- vai ohapohjainen?
ei
Kyllä mä olen ainakin käyttänyt!
Paahdetut siemenet maistuvat hyvältä, mutta tietääkseni mikään siemen ei käyttäydy samalla lailla kuin maissinjyvä.