Jos haluaisit tarjota juhlissa jotain lohesta mutta ei voileipäkakkua eikä peltipiirakkaa
Kommentit (48)
Lohimousse ja sen kanssa ruisnappeja.
Savulohisalaatti. Savulohta, kurkkua, tomaattia, punasipulia,(makaronia), tatziki tms kastikkeena.
Gör nigirin och sashimi med rettika.
Onko tarjolla kunnon ruokaa vai vain kahvipöytätarjoilut/salaattipöytä?
Pieniä suupaloja. Esim. coctail-piirakoita, joissa lohipala:
graavilohta tai lämmin-kylmäsavulohta.
Salaattia, jossa runsaasti savulohta.
Vierailija kirjoitti:
sushi
Todella työlästä tehdä itse ja sairaan kallista ostettuna.
Vierailija kirjoitti:
Rieskarullia lohitäytteellä.
Tää on hyvä ehdotus.
Mutta juhlissa tulisi tarjoilun olla, helposti ja nopeasti syötävää. Ellei kysymys ole lämpimästä ruuasta.
Tuollainen rieskarulla, ei ole kaikille helposti syötävä, sillä sen täytettä voi pursuilla voi pursuilla, juhlavaatteille, pöydille ym.
Kylmäsavulohisalaatti tai - voilevät tai -hapankorppurullat tai -coctailpiirakat
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rieskarullia lohitäytteellä.
Tää on hyvä ehdotus.
Mutta juhlissa tulisi tarjoilun olla, helposti ja nopeasti syötävää. Ellei kysymys ole lämpimästä ruuasta.Tuollainen rieskarulla, ei ole kaikille helposti syötävä, sillä sen täytettä voi pursuilla voi pursuilla, juhlavaatteille, pöydille ym.
Helpompaa syötävää ei olekaan kuin suupalaksi tehdyt rieskarullat. Ei niitä mihinkään kebabrulla kokoon jätetä :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rieskarullia lohitäytteellä.
Tää on hyvä ehdotus.
Mutta juhlissa tulisi tarjoilun olla, helposti ja nopeasti syötävää. Ellei kysymys ole lämpimästä ruuasta.Tuollainen rieskarulla, ei ole kaikille helposti syötävä, sillä sen täytettä voi pursuilla voi pursuilla, juhlavaatteille, pöydille ym.
Tapahtuu vain, jos olet 2-3-vuotias. Täytettä laitetaan tietenkin sopivasti, jottei tursuile ja rullat leikataan paloiksi, joita ei tarvitse haukata kuin korkeintaan kerran. Ei ole lainkaan sotkuista tai vaikeaa syötävää.
t. lukuisiin juhliin rieskarullia eri täytteellä tehnyt eri
Kunnon hiivasieni vaan tulille niin eiköhän se niistä juhlista
Ihan perinteiseseen tyyliin lohivoileipiä. Jotain kunnon ruisleipää ja toinen leipä vaaleampaa, vaikka ohutta perunarieskaa tms. Sipaisu voita leivän päälle ja reilu palanen lohta, päälle tilliä.
Meillä tehtiin näitä aina juhliin, kun olin lapsi. Toiset tarjottimelliset oli jotain savulihaleikettä leivän päällä ja ohuita tomaattirenkaita ja persiljaa.
Joskus juhlistettiin lauantai-illan yhteistä tv:n katseluhetkeäkin tarjottimellisella valmiita herkkuvoileipiä. Lohi oli kaikkien suosikki.
Parempi ilman mitään majoneesimössöjä yms sotkuja
savulohi tahna ja siihen esim ruisneppareita
Meillä oli viimeksi tarjottavana karjalanpiirakoita ja sen kylkeen graavi- ja kylmäsavulohisiivuja. Munavoita ei silloin ollut ollenkaan.