Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitatko koskaan pasta bolognese-kastikkeeseen kermaa?

Vierailija
27.03.2023 |

Millaista tulee?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee kermaista.

Vierailija
2/5 |
27.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei tule bolognesea jos laittaa kermaa.

Tulee kermaista tomaattijauhelihakastiketta.

Se on ihan hyvää. Mutta vielä parempaa on jos laittaa kerman sijasta tuorejuustoa. Sekaan voi laittaa käytännössä ihan mitä kasviksia vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/5 |
27.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eräällä videolla italialainen kokki laittoi raguun eli bolognesekastikkeeseen maitoa (täysmaitoa tietenkin) pienen lorauksen loppuvaiheessa. Laitoin itsekin seuraavalla kerralla, ja siitä tuli pehmeämmän makuista. Maitotuote miedontaa tomaatin happamuutta. 

Tykkään kyllä vielä enemmän bolognesekastikkeessa tuorejuustosta, esim. ricotta tai mascarpone.

Vierailija
4/5 |
27.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Bolognese on tomaattikastike

Vierailija
5/5 |
27.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bologneeseen en laita. Joskus teen kermaisen jauhelihakastikkeen, siihen ei tule tomaattia.