Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meillä ollaan vissiin huonompaa kansanosaa, kun tykätään jauhomakkaroista

Vierailija
17.03.2023 |

Raakamakkara sopii sellaisiin ruokiin, mihin tarvitsee sen itse lihan, eli otetaan kuorestaan pois. Muuten käytetään ihan hiillosmakkaraa tai poprillimakkaraa nuotiolla tai grillatessa. Wilhelmitkin on liian raskaan tuntoisia. Hinnasta ei ole kyse, ihan vaan makuasioista. Onko muitakin, joiden mielestä jauhomakkarat on parempia?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla