Käytättekö vispikermaa johonkin? Mitä se edes on?
Kommentit (25)
En. Käytän yleensäkin kermaa aika harvoin, mutta silloin kun käytän, niin ostan kuohukermaa.
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vispikerma on kakkuihin ja kuorrutuksiin, kuohukerma on kuumiin ruokiin.
En myöskään tiedä, mitä eroa on crème fraîchellä, ranskankermalla ja smetanalla.
Ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vispikerma on kakkuihin ja kuorrutuksiin, kuohukerma on kuumiin ruokiin.
Kyllä mutta voihan siitäkin vaahdon vatkata? Esim. mansikkarahkaa kun teen, niin vatkaan aina kuohukerman siihen.
Ap.
Sitä voi käyttää kermakakkuun, mutta kyllä kuohukermaa voi käyttää minusta yhtä lailla.
Jos haluan vispikermaa ostan kuohukermaa, koska vispikerma on kalliimpaa. Hyvin se kuohukermakin vispaantuu, vaikka Lidlin kuohukermassa kestääkin kauimmiin niin sitä silti ostan kun en käy missään ökykalliissa Alepassa tai K-marketissa, jossa joku pullapitkokin on yli 4 euroa. hyi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vispikerma on kakkuihin ja kuorrutuksiin, kuohukerma on kuumiin ruokiin.
Kyllä mutta voihan siitäkin vaahdon vatkata? Esim. mansikkarahkaa kun teen, niin vatkaan aina kuohukerman siihen.
Ap.
Johonkin rahkaan varmasi kuohukerma menee. Vispikermasta tulee kestävämpi esim. pursotuksiin täytekakun päälle. Kunhan ostaa tavaraa, missä lukee vispikerma, ei pelkkä vispi.
Vierailija kirjoitti:
En myöskään tiedä, mitä eroa on crème fraîchellä, ranskankermalla ja smetanalla.
Ap.
'Lisätään tuohon vielä kermaviili ja kermajugurtit ja rahkat. Erona niissä on erilainen rasvapitoisuus, erilainen hapate ja varsinkin jälkimmäisissä käyttötarkoitus.
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Eikös se kakuissakin pitäisi mennä maku edellä? Vispikerma ei ole mitään herkkua verrattuna kuohukermaan.
Vispikermaa käytän pelkästään kakkujen kuorrutukseen, mutta toki kuohukermaakin voi siihen käyttää. Vispikerma on kestävämpää ja siitä tulee enemmän vaahtoa kuin kuohukermasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vispikerma on kakkuihin ja kuorrutuksiin, kuohukerma on kuumiin ruokiin.
Kyllä mutta voihan siitäkin vaahdon vatkata? Esim. mansikkarahkaa kun teen, niin vatkaan aina kuohukerman siihen.
Ap.
Johonkin rahkaan varmasi kuohukerma menee. Vispikermasta tulee kestävämpi esim. pursotuksiin täytekakun päälle. Kunhan ostaa tavaraa, missä lukee vispikerma, ei pelkkä vispi.
No mitäs se pelkkä vispi sitten on? Jotain kerman korviketta?
Vatkatun vispikerman rakenne kestää paremmin. Kuohukerma menee helpommin "kotkeloksi".
Voihan kuohukermallakin onnistua.
Laktoosiasiat myös jos niihin tarvetta.
Eikö se nimi jo kerro? Toki kuohukermasta saa aivan yhtä hyvän kermavaahdon aikaiseksi ja ehkä hieman kestävämmän.
Vierailija kirjoitti:
Uusavuttomuus kunniaan. Pitäiskö ihan puolue perustaa?
Ehdotan avaajaa uuden puolueen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. Valitettavasti näihin vaaleihin ei puolue ennätä enää asettaa häntä pääministeriehdokkaakseen.
Nimi pitää muuttaa vatkakermaksi että kaikki ymmärtäisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kakun päälle aina vispiä. Kauniimpi väri ja parempi pursotus kuin kuohussa
Vispikerma on kakkuihin ja kuorrutuksiin, kuohukerma on kuumiin ruokiin.
Kyllä mutta voihan siitäkin vaahdon vatkata? Esim. mansikkarahkaa kun teen, niin vatkaan aina kuohukerman siihen.
Ap.
Johonkin rahkaan varmasi kuohukerma menee. Vispikermasta tulee kestävämpi esim. pursotuksiin täytekakun päälle. Kunhan ostaa tavaraa, missä lukee vispikerma, ei pelkkä vispi.
No mitäs se pelkkä vispi sitten on? Jotain kerman korviketta?
Käytännössä jotain kasvisrasvapohjaisia tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Eikö se nimi jo kerro? Toki kuohukermasta saa aivan yhtä hyvän kermavaahdon aikaiseksi ja ehkä hieman kestävämmän.
Vispikermasta tulee itse asiassa kestävämpi vaahto kuin kuohukermasta. Kuohukerma menee myös helposti voiksi, jos sitä vatkaa liikaa.
Uusavuttomuus kunniaan. Pitäiskö ihan puolue perustaa?