Musta kakun kuorrute kakun reunoille??
Kaikkea sitä keksii kun tiktokia vahtaa, mutta
1. Teen tavallisen täytekakun
2. Laitan päälle kakkukuvan (spider man)
3. Kakun reunat pitäisi saada mustaksi koska
4. Teen sulaneesta vaahtokarkista "verkkoa" ympäriämpäri kakkua ja kakkuvatia eikä valkoinen verkko näy valkoisessa kermavaahdossa
Vai tekisikö punaisen kakun? Vai sinisen?
Miten?
Kommentit (13)
https://www.oetker.fi/tuotteet/p/musta-elintarvikevari-30-ml
Toimii.
Ja lisää mustuutta+makua saa esim.lakritsa-tai salmiakkijauheella.
Ennen musta kakku oli sa-palvojien kakku, sitä kauhisteltiin. Mutta nykyään voi kokeilla kaikenlaisia värejä.
Laita siihen mustamakkara reunukset.
Veikkaan, että vaahtokarkkiseitin kanssa kannattaa olla mahdollisimman kuiva kuorrute. Sokerimassa ois siis varmin tai voikreemi.
Ei kannata käyttää kermavaahtoa kakun reunoilla, siitä tulee enemmän tai vähemmän harmaata. Kaupasta saa mustaa sokeritahnaa, sellaista muovailuvahan tapaista. Sen voi kaulia ohueksi ja tehdä siitä reunuksen kakulle.
Mutta olisi sininen kermavaahtoreunuskin ihan heino.
Mustaa voikreemiä. Ei kermavaahtoa.
Jos päädyt värjäämään, niin geeliväri tai pastaväri on nestemäistä parempi.
Kaupasta saa mustaa sokerimassaa, jota voi käyttää kakun päällä.
Sokerimassa ei käy siirtokuvan alle.
Vierailija kirjoitti:
Sokerimassa ei käy siirtokuvan alle.
Siirtokuvahan oli tulossa kakun päälle? Sen alle voikreemiä, sokerimassa reunalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sokerimassa ei käy siirtokuvan alle.
Siirtokuvahan oli tulossa kakun päälle? Sen alle voikreemiä, sokerimassa reunalle.
Niin no joo, totta. Jos tekee pitkän renkaan ja kiinnittää vain reunoille. Alle just voikreemi tai ehkä joku paksu ganache.
Elintarvikeväreillä on vaikea saada mustaa väriä aikaan. Mikäli vaikka valkoiseen kermaan laittaa mustaa väriainetta menee kerma harmaaksi. Tee sininen tai punanen mielummin.