Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko (tummassa) soijarouheessa merkeittäin eroa?

Vierailija
02.03.2023 |

Olen syönyt nyt jotain merkkiä(en pääse tarkistamaan mikä) tummaa soijarouhetta ja olen tykännyt. Onko tämä sellaista ruokaa, jossa ei merkillä ole väliä? Jos ei ole, mikä on suosikkisi?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja makueroa varsinkin mietin, mutta muistakin huomiot olisi kiinnostavaa kuulla 🙂

Vierailija
2/4 |
02.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole testaillut, mutta luin jostain, että olenkin aina valmistanut sen väärin, kun olen ensin turvottanut sen vedellä. Kuulemma se pitäisi ensin vaan paistaa kuviltaan rasvassa hetki, ennen nesteen lisäämistä. En ole koskaan saanut siitä erityisen hyvää. Pitää varmaan ostaa taas ja kokeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole testaillut, mutta luin jostain, että olenkin aina valmistanut sen väärin, kun olen ensin turvottanut sen vedellä. Kuulemma se pitäisi ensin vaan paistaa kuviltaan rasvassa hetki, ennen nesteen lisäämistä. En ole koskaan saanut siitä erityisen hyvää. Pitää varmaan ostaa taas ja kokeilla.

Minä en ole ikinä pitänyt soijarouheesta, mutta just tällä vinkillä (eli tää rasvaa ja mausteet, sitten soija, hetki paistamista ja neste) nyt tein ja opin tykkäämään vihdoinkin, tosi hyvää tulee. Mausteita tosiaan reilusti. Soijarouhetta voi syödä kuiviltaankin, joten ennen nestettä voi jo maistaa. Tosi kätevää ja halpaa ruokaa, paljon proteiiniakin.

Ap

Vierailija
4/4 |
02.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hintaero, ja rakeisuuden kokoluokka (karkeampaa vai jauhompaa) mutta ei kai makueroa?  Itse käytän niin että nakkaan kattilaan muiden ainesten ja nesteen sekaan .