Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teet toast skagen täyteen niin, ettei siitä tule liian löysää ja valuvaa?

Vierailija
25.02.2023 |

.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis täytteen.

Vierailija
2/4 |
25.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valutatko katkaravut kunnolla? Jos käytät kermaviiliä, voisiko sen korvata ranskankermalla edes osittain?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katkarapujen pitää olla hyvin valutettuja, kannattaa kuivata vielä talouspaperiin.

Vierailija
4/4 |
25.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Auran kurkkumajoneesia

- Katkarapuja (sulatettuja, perattuja ja huuhdottuja sekä suolavedessä liotettuja ja sen jälkeen kuiviksi kämmenessä puristettuja)

- Tilliä

Noilla saa helpon ja hyvän skagentäytteen. Päälle pari tillinoksaa ja sitruunaviipali josta voi sitte puristaa haluamansa määrän tippoja sekaan. Jos paistat alla olevan paahtoleivän pannulla voissa, niin lisää pieni hyppysellinen hienoa merisuolaa. Ei sitä pahaa teollisen makuista pöytä- tai pansuolaa. Jos taas tarjoilet leivän jostain syystä raakana, niin lisää vähän suolaa siihen täytemössöön.

Ole hyvä.