Miten teet toast skagen täyteen niin, ettei siitä tule liian löysää ja valuvaa?
Kommentit (4)
Valutatko katkaravut kunnolla? Jos käytät kermaviiliä, voisiko sen korvata ranskankermalla edes osittain?
Katkarapujen pitää olla hyvin valutettuja, kannattaa kuivata vielä talouspaperiin.
- Auran kurkkumajoneesia
- Katkarapuja (sulatettuja, perattuja ja huuhdottuja sekä suolavedessä liotettuja ja sen jälkeen kuiviksi kämmenessä puristettuja)
- Tilliä
Noilla saa helpon ja hyvän skagentäytteen. Päälle pari tillinoksaa ja sitruunaviipali josta voi sitte puristaa haluamansa määrän tippoja sekaan. Jos paistat alla olevan paahtoleivän pannulla voissa, niin lisää pieni hyppysellinen hienoa merisuolaa. Ei sitä pahaa teollisen makuista pöytä- tai pansuolaa. Jos taas tarjoilet leivän jostain syystä raakana, niin lisää vähän suolaa siihen täytemössöön.
Ole hyvä.
Siis täytteen.