Onnistuuko hyytelökakku pelkällä kermalla ja vanillalla, hyytyykö?
Kaikissa ohjeissa näkyy olevan joko tuorejuustoo tai rahkaa, mutta kun ei niitä ole, niin hyytyykö kermavaahto ja vanillavaahto keskenään? Liivatetta kyllä löytyy.
Kauppaan en pääse menemään. Digistive-kekseistä tulee pohja ja päälle tulee mansikoita.
Kommentit (6)
hyytyyhän se, mut voit joutua laittamaan yhden liivatteen enemmän, kun massa on hiukan löysempää.
ei nesteen laadulla ole väliä :)
Eli onnistuu oikein hyvin, lasket vaan nesteen (kerman ja vaniljakastikkeen) määrän ja liivatepussin kyljestä sitten ohje sopivan liivatelehtimääräksi.
purkilliseen vanillaa ja vaahdotettuun kuohukermaan (sekoitetaan yhteen) 8 liivatetta. Sillä hyytyy.
Itse en juuri koskaan laita tuorejuustoa. Monesti just kermaa ja vanillavaahtoa tai vanillavaahtoa ja jogurttia. Hyvin on hyytynyt. Ja monesti olen laittanut1-2 liivatetta vähemmän kuin ohjeessa.
joka juuri ja juuri pysyy kasassa, en oikein hyvin hyytyneestä, siinä on jotenkin ällöttävä suutuntuma, liivatepussin tai purkin kyljessä olevat määrät on nestemääriä, niin paljon ei vaahtoon tarvitse.
Hyydyttää mehua. Pistin litraan mehuun 10 liivatetta eikä se riittänyt.
Katselin yhdestä subin ruokaohjelmasta ohjeen mutta ehkä briteillä on isommat liivatteet? :))
Kyllä nesteen saa hyytyyn mutta määrät pitää olla laakista riittävät!