Kun kerran on päässyt pizzapyörän makuun, ei veitsi oikein kiinnosta
Kommentit (24)
Juu, puukottaminen on niin brutaalia ja vanhanaikaista. Paljon trendikkäämpää pistää puoliso tai ryyppykaveri kylmäksi pizzapyörällä.
Pizzapyörä on ihan typerä keksintö, koska slaissit on täysin turhia. Pizza syödään suoraan sellaisenaan, eikä pelleillä pyörillä. Niih!
Vierailija kirjoitti:
Saksilla tuosta nuin
Nimenomaan...sakset ovat kaikkein parhaat tuohon hommaan!
Sipulin pilkkominen pizzapyörällä on kyllä hanurista.
Pizzapyörä on paras pizzan leikkaaja kotioloissa.
Se on aivan sama, kuin esimerkikisu leipoo joulutorttuja. Niitä leipoessa ns, torttu painallin on nopea ja hyvä tapa, irrottaa torttutaikinasta saman kokoiset tortut, ei tarvita hyrrää eikä veistä, erottamaan sakarat torttuun.
Muitakin hyviä apuvälineitä keittiössä on niillä, jotka kokkaavat paljon ruokaa itse.
Kuten laadukkaat veitset ja oma veitsenteroitin.
Erikseen veitset sitrushedelmille, perunoiden kuorintaan ja vihannesten leikkaamiseen ja pilkkomiseen.
Itse kasvatan yrttejä paljon, mutta ei niitä tuoreita yrttejä tietenkään riitä ympäri talven. Talvella pitää käyttää kuivattuja yrttimausteita, ja ostaa tuoreet yrtit kaupasta: kuten ruohosipuli, korianteri, basilika ja muut.
Kouluikäiset lapset ostivat minulle kerran minulle joululahkaksi Yrttisakset.
Se oli tarpeellinen ja upea joululahja. Eiväthän he itse olisi sitä, hoksanneet, vaan mies, lasten isä oli antanut vinkin, ja tietenkin myös suurimman lahjarahoista.
Samoin ei paistia voi leikata, milla tahansa veitsellä. Eikä siivuttamatonta leipää.
Myös juustot tarvitsevat omat höylänsä.
Samalla höylällä, jolla vetelet aamiasella Oltermania leivän päälle, et voi vedellä siivuja jostain pehmeästä juustosta, vaikkapa Port Salut ym.
Lisäksi juustotarjotin, niin jälkiruokana, kuin illan istujaisissa vieraiden kanssa, tarvitsee oman juusto veitsensä.
Vai tarjoavatko palstan kommentoijat ja ap:ta pilkkaavat, myös kalliin konjakin kahvin kanssa, olut mukista, tai tai harmaaksi pinttyneestä juomalasista?
Vierailija kirjoitti:
Pizzapyörä on paras pizzan leikkaaja kotioloissa.
Se on aivan sama, kuin esimerkikisu leipoo joulutorttuja. Niitä leipoessa ns, torttu painallin on nopea ja hyvä tapa, irrottaa torttutaikinasta saman kokoiset tortut, ei tarvita hyrrää eikä veistä, erottamaan sakarat torttuun.
Muitakin hyviä apuvälineitä keittiössä on niillä, jotka kokkaavat paljon ruokaa itse.
Kuten laadukkaat veitset ja oma veitsenteroitin.
Erikseen veitset sitrushedelmille, perunoiden kuorintaan ja vihannesten leikkaamiseen ja pilkkomiseen.Itse kasvatan yrttejä paljon, mutta ei niitä tuoreita yrttejä tietenkään riitä ympäri talven. Talvella pitää käyttää kuivattuja yrttimausteita, ja ostaa tuoreet yrtit kaupasta: kuten ruohosipuli, korianteri, basilika ja muut.
Kouluikäiset lapset ostivat minulle kerran minulle joululahkaksi Yrttisakset.
Se oli tarpeellinen ja upea joululahja. Eiväthän he itse olisi sitä, hoksanneet, vaan mies, lasten isä oli antanut vinkin, ja tietenkin myös suurimman lahjarahoista.
Samoin ei paistia voi leikata, milla tahansa veitsellä. Eikä siivuttamatonta leipää.
Myös juustot tarvitsevat omat höylänsä.
Samalla höylällä, jolla vetelet aamiasella Oltermania leivän päälle, et voi vedellä siivuja jostain pehmeästä juustosta, vaikkapa Port Salut ym.
Lisäksi juustotarjotin, niin jälkiruokana, kuin illan istujaisissa vieraiden kanssa, tarvitsee oman juusto veitsensä.
Vai tarjoavatko palstan kommentoijat ja ap:ta pilkkaavat, myös kalliin konjakin kahvin kanssa, olut mukista, tai tai harmaaksi pinttyneestä juomalasista?
Samalta se kalja maistuu mukista ja tuopista. Eikä ainakaan tähän päivään mennessä ole kukaan tullut vankilaan viemään tai sakkoja antamaan, vaikka olen höylännyt kaikki juustot samalla höylällä ja veitsiäkin on käytössä vain 3. Turhaa krääsää on tarpeetonta haalia nurkkiinsa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saksilla tuosta nuin
Nimenomaan...sakset ovat kaikkein parhaat tuohon hommaan!
Joo, käyhän ne saksetkin, jos pizza on kuuma. Eiikä ole liian mårkå täytteistä.
Mutta ovatko ne sakset puhtaat, keittiösakset?
Vaiko ainoat perheen yleissakset, joilla leikataan kaikkea mahdollista, haavalaastareita, sideharsoja, käsien ja varpaiden kynsiä?
Sekä pakettien naruja teippejä, sun muuta.
Eikä noita yleissaksia, kukaan koskaan perheessä, eikä sinukullakasn vauvaudu kunnolla puhdistamaan ja pesemään.
Jos niitä samoja yleissaksia käyttää kaikkeen, eikä välissä pese eikä puhdista niitä, niin nehän ovat täynnä käveleviä bakteereja, liima-aineita, hartisia, sun muuta.
Itse ainakin oletan, jotta joka kodissa on erikseen keittiösakset, yleissakset ja itse kulkakin perheenjäsenellä, omat kynsisaksensa varpailleen
Tässäkin esim. yksi hyvä lahjaidea, ostaa vaikka kasvalle kummilapselle, oma kynsienhoito välineistö.
Vierailija kirjoitti:
Pizzapyörä on paras pizzan leikkaaja kotioloissa.
Se on aivan sama, kuin esimerkikisu leipoo joulutorttuja. Niitä leipoessa ns, torttu painallin on nopea ja hyvä tapa, irrottaa torttutaikinasta saman kokoiset tortut, ei tarvita hyrrää eikä veistä, erottamaan sakarat torttuun.
Muitakin hyviä apuvälineitä keittiössä on niillä, jotka kokkaavat paljon ruokaa itse.
Kuten laadukkaat veitset ja oma veitsenteroitin.
Erikseen veitset sitrushedelmille, perunoiden kuorintaan ja vihannesten leikkaamiseen ja pilkkomiseen.Itse kasvatan yrttejä paljon, mutta ei niitä tuoreita yrttejä tietenkään riitä ympäri talven. Talvella pitää käyttää kuivattuja yrttimausteita, ja ostaa tuoreet yrtit kaupasta: kuten ruohosipuli, korianteri, basilika ja muut.
Kouluikäiset lapset ostivat minulle kerran minulle joululahkaksi Yrttisakset.
Se oli tarpeellinen ja upea joululahja. Eiväthän he itse olisi sitä, hoksanneet, vaan mies, lasten isä oli antanut vinkin, ja tietenkin myös suurimman lahjarahoista.
Samoin ei paistia voi leikata, milla tahansa veitsellä. Eikä siivuttamatonta leipää.
Myös juustot tarvitsevat omat höylänsä.
Samalla höylällä, jolla vetelet aamiasella Oltermania leivän päälle, et voi vedellä siivuja jostain pehmeästä juustosta, vaikkapa Port Salut ym.
Lisäksi juustotarjotin, niin jälkiruokana, kuin illan istujaisissa vieraiden kanssa, tarvitsee oman juusto veitsensä.
Vai tarjoavatko palstan kommentoijat ja ap:ta pilkkaavat, myös kalliin konjakin kahvin kanssa, olut mukista, tai tai harmaaksi pinttyneestä juomalasista?
Harmaa pinttymä juomalasissa johtuu kiinnipalaneista proteiineista. Joko kannattaa luopua tiskarin eco-ohjelmasta tai huuhdella maitotuotteet astioista ennen pesua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saksilla tuosta nuin
Nimenomaan...sakset ovat kaikkein parhaat tuohon hommaan!
Joo, käyhän ne saksetkin, jos pizza on kuuma. Eiikä ole liian mårkå täytteistä.
Mutta ovatko ne sakset puhtaat, keittiösakset?
Vaiko ainoat perheen yleissakset, joilla leikataan kaikkea mahdollista, haavalaastareita, sideharsoja, käsien ja varpaiden kynsiä?
Sekä pakettien naruja teippejä, sun muuta.
No totta hitossa pizza leikataan kynsisaksilla! Kynsisieni tuo hyvän aromin kokonaisuuteen. Mitä oikein sekoilet puhtaista keittiösaksista? Ei kukaan normaali ihminen sellaisia käytä.
Vierailija kirjoitti:
Pizzapyörä on ihan typerä keksintö, koska slaissit on täysin turhia. Pizza syödään suoraan sellaisenaan, eikä pelleillä pyörillä. Niih!
Ei ole olemassa mitään "slaisseja", on vain viipaleita ja paloja.
Onko tää pizzapyörä se, mitä pizzakuskit käyttää tilausten kuljettamiseen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzapyörä on ihan typerä keksintö, koska slaissit on täysin turhia. Pizza syödään suoraan sellaisenaan, eikä pelleillä pyörillä. Niih!
Ei ole olemassa mitään "slaisseja", on vain viipaleita ja paloja.
On myös siivuja. Nih!
Vierailija kirjoitti:
Onko tää pizzapyörä se, mitä pizzakuskit käyttää tilausten kuljettamiseen?
Käytä vaikka Googlea, jos et tiedä.
Vierailija kirjoitti:
Pizzapyörä on paras pizzan leikkaaja kotioloissa.
Se on aivan sama, kuin esimerkikisu leipoo joulutorttuja. Niitä leipoessa ns, torttu painallin on nopea ja hyvä tapa, irrottaa torttutaikinasta saman kokoiset tortut, ei tarvita hyrrää eikä veistä, erottamaan sakarat torttuun.
Muitakin hyviä apuvälineitä keittiössä on niillä, jotka kokkaavat paljon ruokaa itse.
Kuten laadukkaat veitset ja oma veitsenteroitin.
Erikseen veitset sitrushedelmille, perunoiden kuorintaan ja vihannesten leikkaamiseen ja pilkkomiseen.Itse kasvatan yrttejä paljon, mutta ei niitä tuoreita yrttejä tietenkään riitä ympäri talven. Talvella pitää käyttää kuivattuja yrttimausteita, ja ostaa tuoreet yrtit kaupasta: kuten ruohosipuli, korianteri, basilika ja muut.
Kouluikäiset lapset ostivat minulle kerran minulle joululahkaksi Yrttisakset.
Se oli tarpeellinen ja upea joululahja. Eiväthän he itse olisi sitä, hoksanneet, vaan mies, lasten isä oli antanut vinkin, ja tietenkin myös suurimman lahjarahoista.
Samoin ei paistia voi leikata, milla tahansa veitsellä. Eikä siivuttamatonta leipää.
Myös juustot tarvitsevat omat höylänsä.
Samalla höylällä, jolla vetelet aamiasella Oltermania leivän päälle, et voi vedellä siivuja jostain pehmeästä juustosta, vaikkapa Port Salut ym.
Lisäksi juustotarjotin, niin jälkiruokana, kuin illan istujaisissa vieraiden kanssa, tarvitsee oman juusto veitsensä.
Vai tarjoavatko palstan kommentoijat ja ap:ta pilkkaavat, myös kalliin konjakin kahvin kanssa, olut mukista, tai tai harmaaksi pinttyneestä juomalasista?
Sitrushedelmile oma veitsi? Miksi?
Tarpeelliset apuvälineet riippuvat ihan siitä, mitä kokkaa. Meillä ei ole mitään käyttöä torttupainaltimelle, mutta juliennerauta on ollut yllättävän kovalla käytöllä.
Vierailija kirjoitti:
Sipulin pilkkominen pizzapyörällä on kyllä hanurista.
Minusta hankalinta oli joulukinkun siivuttaminen pizzapyörällä.
Mielenkiintoinen maku sinulla, kun teräesineitä tykkäät maistella.