Kotimaista kermajuuston reunassa pientä valkoista katetta
Ja reunat kuivahkot. Onko ihan normaalia?
Tänään siis ostettu.
Kommentit (10)
Ihan normaalia. Juustoihin tulee joskus valkoista. En muista mikä sen virallinen nimi on, mutta on ihan syötävää.
Okei kiitos. Ei kyllä minusta ole syömäkelpoista, vaikka ei olisi haitallista, koska eltaantunut maku/haju.
Noin on kyllä käynyt jos juusto on ollut avattuna jääkaapissa kauemmin. Mutta juuri ostetussa ei ole ennen ollut
Hiivaa. Sitä on usein juustojen pinnalla. Leikkaa pois jos häirtsee, mutta ei se vaarallista ole.
Homeinen juusto ei ole homejuustoa.
Kovien juustojen kohdalla hometta ei tarvitse pelästyä, sillä homeisen kohdan voi yksinkertaisesti leikata juustosta pois. Kovien juustojen matala vesiaktiivisuus ja tiheä rakenne takaavat, että home ei pääse leviämään tuotteeseen, toisin kuin vaikkapa leivässä tai hillossa.
Ennen ei tullut noin nopeasti sitä. Nykyään se ilmaantuu yhtäkkiä. Mikä juustoissa on muuttunut tai niiden valmistuksessa, kuvittelenko vain.
Vierailija kirjoitti:
Ennen ei tullut noin nopeasti sitä. Nykyään se ilmaantuu yhtäkkiä. Mikä juustoissa on muuttunut tai niiden valmistuksessa, kuvittelenko vain.
Et kuvittele. Ennen tosiaan ei koskaan ollut JUURI ostetussa ja paketista avatussa tämmöistä.
Juuston kittiä se on , tulee vanhaan juustoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ennen ei tullut noin nopeasti sitä. Nykyään se ilmaantuu yhtäkkiä. Mikä juustoissa on muuttunut tai niiden valmistuksessa, kuvittelenko vain.
Et kuvittele. Ennen tosiaan ei koskaan ollut JUURI ostetussa ja paketista avatussa tämmöistä.
Tulee helposti tosiaan mietoon juustoon, jos se on pidempään avattuna jääkaapissa. Ei kuulu vasta-avattuun juustoon. Muuttaa makua, vaikkei hometta olekaan.
On ilmeisesti normaalia
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/201709082200380237