Laitatteko ruokakermaa liikaa vai liian vähän ruokiin?
Itse säästelen kermassa enkä todellakaan laita sitä määrää mitä reseptissä sanotaan.
Kommentit (52)
En käytä ruokakermaa, vaan kuohukermaa tarvittaessa.
Laitan sopivasti. Yleensä kyllä kuohukermaa mutta joskus ruokakermaakin.
En valmista ikinä ruokaa reseptiä noudattaen. Kermaa kyllä käytän toisinaan. Laitan kokonaisen purkin. En minä ala mitään vajaita purnukoita jääkaapissa säilyttelemään.
Vain huono kokki käyttää jotain ruokakermoja.
Käytän kuohukermaa, jos teen sellaista ruokaa mihin sitä tarvii esim kermainen kastike, kiusaus... Huomenna savulohipastaa ja tottakai kermalla.
Aion vaihtaa ruokakerman oikeaan kermaan. Ruokakerma näyttää ja maistuu joltain vihanneksesta puristetulta, valkoiseksi värjätyltä vedeltä.
Laitan sopivasti, riippuen ruoasta. Joskus käytän myös kuohukermaa.
En käytä. Jos otan se olisi kevytkermaa joka on tehty ruuanlaittoa varten tai leivontaan. Valitettavasti valmisruokiin teollisuus työntää rasvaista kermaa tonneittain.
En muista ikinä käyttäneeni sellaista reseptiä, mihin tulisi ruokakermaa. En muista myöskään ikinä käyttäneeni ruokakermaa.
Yleensä laitan yhden 2dl purkin, en halua jättää mitään tippoja jääkaappiin hapantumaan.
En käytä kermakkeita, vaan oikeaa kuohukermaa.
Vierailija kirjoitti:
Kaurakerma on parempaa.
Suksi nyt kuuseen!
Täällä on näköjään lauma jotain kermajeesustelijoita :D
Vierailija kirjoitti:
En käytä. Jos otan se olisi kevytkermaa joka on tehty ruuanlaittoa varten tai leivontaan. Valitettavasti valmisruokiin teollisuus työntää rasvaista kermaa tonneittain.
Ruokateollisuus ei kyllä todellakaan käytä mitään aitoa kermaa. Kaikki feikit kun on paljon halvempia.
Vierailija kirjoitti:
Täällä on näköjään lauma jotain kermajeesustelijoita :D
Joo, hehkuttavat jotain lisäainelitkua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täällä on näköjään lauma jotain kermajeesustelijoita :D
Joo, hehkuttavat jotain lisäainelitkua.
Kopioitko tähän viestin jossa lisäainelitkua hehkutetaan?
Kuohukerma on halvempaa kuin ruokakerma, joten säästömielessä kannattaa vaihtaa siihen. Lisäksi on aitoa tavaraa eikä vedellä laimennettua litkua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täällä on näköjään lauma jotain kermajeesustelijoita :D
Joo, hehkuttavat jotain lisäainelitkua.
Kopioitko tähän viestin jossa lisäainelitkua hehkutetaan?
Ruokakerma
Ole hyvä :)
t. eri
En käytä ruokakermoja. Jos joskus tarvitsen kermaa käytän oikeaa