Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hajoavat jauhelihapihvit

Kyökkipiika
15.01.2023 |

Seuraan reseptiä tarkasti. Kuitenkin paistaessa pihvit murtuvat. Mitä teen väärin? Sekoitanko taikinaa liikaa vai liian vähän??

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sidosaineita on liian vähän?

Vierailija
2/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitkoa saa vaivaamalla eli et sekoita tarpeeksi voi olla syy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile tätä. Vispaa kananmunat ensin veteen, sitten laitat korppujauhot, vasta sitten muut ainekset.  Joskus ollut liian vähän jauhettua jauhelihaa, ei sekään ollut hyvä.  Kuuluu olla hiukan murenevaa mielestäni.

Vierailija
4/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna niiden paistua rauhassa pannulla äläkä koko ajan mene kääntelemään niitä.

Vierailija
5/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarviit vähintään 23% rasvaa sisältävää naudan jauhelihaa. Muotoilet litteäksi ja paistat molemmin puolin sopivaksi. Suolaa ja pippuria perään. Muuta ei tarvita.

Vierailija
6/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pysyy kasassa ihan pelkkä jauheliha tarvi jauhoja kun vaivaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen resepti? Onko korppujauhoja ja kananmunaa?

Vierailija
8/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarviit vähintään 23% rasvaa sisältävää naudan jauhelihaa. Muotoilet litteäksi ja paistat molemmin puolin sopivaksi. Suolaa ja pippuria perään. Muuta ei tarvita.

Just näin minäkin teen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On korppujauhoja ja yksi kananmuna. Pitäisikö olla kaksi munaa/500g jauhosta? Kiitos neuvoista.

Vierailija
10/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita perunajauhoja puoli desiä.

Pysyy koossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punalaputettua (siis lähes pilaantunutta) teollisuusjauhelihaa pakastimesta (monta kuukautta ostopäivästä) niin ei oo ihme jos ei pihvit onnistu(nakkaa roskiin)!

Vierailija
12/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyökkipiika kirjoitti:

On korppujauhoja ja yksi kananmuna. Pitäisikö olla kaksi munaa/500g jauhosta? Kiitos neuvoista.

Varmaankin enemmän munia joukkoon eli kaksi ainakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita perunajauhoja puoli desiä.

Pysyy koossa.

Desi vettä, desi korppujauhoja, 400g jauhelihaa, yksi muna. Puristelin, vaivasin taikinaa reilu 5min ja hyvin pysyi kasassa ainakin eiliset pihvit.

Vierailija
14/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän aamun pihvit

- kaksi ruokalusikallista kaurajauhoja, suolaa, grillausmaustetta

- sekaan pari lusikallista vettä ja sekoitin aineet

- lisäsin kulhoon 400g porsaan jauhelihaa ja sekoitin sen verran lusikalla että ainekset sekaisin

- muotoilun käsissä pihveiksi ja pannuun paistumaan

Ainutkaan ei hajonnut ja hyviä oli. Aineet allergioiden takia tuollaiset koska perheessä allergisia nauhalle, kananmunalle,vehnälle, maidolle jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munaa, vehnäjauhoja / perunajauhoa taikinaan sekaan

Vierailija
16/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon tuoretta jauhelihaa niin ei tarvi mitään kananmunia eikä korppujauhoja pihvit!

Vierailija
17/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Köyhät jatkaa taikinaa korppujauhoilla, munilla tai jauhoilla. Paras jauhenlihapihvi tulee pelkästä lihasta ja mausteista, rasvaprosentti mahdollisimman korkea.

Vierailija
18/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Köyhät jatkaa taikinaa korppujauhoilla, munilla tai jauhoilla. Paras jauhenlihapihvi tulee pelkästä lihasta ja mausteista, rasvaprosentti mahdollisimman korkea.

Köyhät tekee jauhenlihasta pihvejä. Paras pihvi tulee sisäfileestä kunnon valurautapannulla voissa paistettuna.

Vierailija
19/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä paistetaan airfryerissa pihvit. Ei ole ikinä hajonnut.

Vierailija
20/24 |
15.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarviit vähintään 23% rasvaa sisältävää naudan jauhelihaa. Muotoilet litteäksi ja paistat molemmin puolin sopivaksi. Suolaa ja pippuria perään. Muuta ei tarvita.

Joo, mä teen näin, en laita mitään jauhoja.

Sitten heh, humalaisten amerikkalaisten pihvinpaistajien vinkki, se oli hauska video, harmi kun katosi. Joo eli kostein käsin muotoilet sen pihvin, sitte kuumalle pannulle ja kostealla sormella painat kuopan siihen pihviin, sitten kun se neste nousee siihen kuoppaan, käännät pihvin ja paistat. Voila, siinä sulla hyvä pihvi! JA joo, niinkuin joku sanoi, hyvä jauheliha etkä koko ajan kääntele sitä pihviä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yksi