Millaisia mausteita laitatte ranskanperunoihin suolan lisäksi?
Kommentit (20)
Mustapippuri + juusto paistettaessa
pyörittele ruskean talon kastikkeessa, ja se on siinä. muuta ei tarvita.
Ranskanperunasuolaa laitan, en tavallista.
Mustapippuria. Joskus myös aïolia/valkosipulidippiä.
Savupaprikaa tai valkosipulijauhetta, siis ei samaan satsiin vaan jompikumpi+suola mielihalujen mukaan.
Valkosipulimajoneesia ja ketsuppia..
Mikä on ranskanperuna? Pariisin pottu?
meikä mandoliini syö vain brysselinperunoita, hahahahaha
Ketsuppia ja sinappia sitten syödessä.
Inhoan ranskanperunoita.
En milloinkaan tee kotona.
Enkä koskaan osta niitä hampurilaispaikoissa.
Jos ruokaravintolassa jokin ruoka-annos merkitty ranskanperunoilla, pyydän aina tilalle, jotkut muutoin vakmistetut perunat.
Useimmissa ravintoloissa tarjotaan tilalle
lohkoperunoita, ja hyväksyn sen.
Ranskalaiset perunat ovat mielestäni kuvottavan makuiset.
Ne paistetaan hampurilaispaikoissa ja pakastetuotteissa, vanhassa monta kertaa käytetyssä rasvassa.
Saan ranskanperunoista aina vatsan vääntelyä, joskus ripualikin. Ja joka kerta pahaa närästystä.
Mutta, eipä mitään. Jos on terveet sisuskalut, niin siitäpä vaan rouskettelemaan vanhassa rasvassa paistettuja ranskanpottuja, mielin määrin.uu
Vierailija kirjoitti:
Inhoan ranskanperunoita.
En milloinkaan tee kotona.
Enkä koskaan osta niitä hampurilaispaikoissa.
Jos ruokaravintolassa jokin ruoka-annos merkitty ranskanperunoilla, pyydän aina tilalle, jotkut muutoin vakmistetut perunat.
Useimmissa ravintoloissa tarjotaan tilalle
lohkoperunoita, ja hyväksyn sen.Ranskalaiset perunat ovat mielestäni kuvottavan makuiset.
Ne paistetaan hampurilaispaikoissa ja pakastetuotteissa, vanhassa monta kertaa käytetyssä rasvassa.Saan ranskanperunoista aina vatsan vääntelyä, joskus ripualikin. Ja joka kerta pahaa närästystä.
Mutta, eipä mitään. Jos on terveet sisuskalut, niin siitäpä vaan rouskettelemaan vanhassa rasvassa paistettuja ranskanpottuja, mielin määrin.uu
Kiviäkin kiinnostaa sun ripuli.
Vierailija kirjoitti:
Inhoan ranskanperunoita.
En milloinkaan tee kotona.
Enkä koskaan osta niitä hampurilaispaikoissa.
Jos ruokaravintolassa jokin ruoka-annos merkitty ranskanperunoilla, pyydän aina tilalle, jotkut muutoin vakmistetut perunat.
Useimmissa ravintoloissa tarjotaan tilalle
lohkoperunoita, ja hyväksyn sen.Ranskalaiset perunat ovat mielestäni kuvottavan makuiset.
Ne paistetaan hampurilaispaikoissa ja pakastetuotteissa, vanhassa monta kertaa käytetyssä rasvassa.Saan ranskanperunoista aina vatsan vääntelyä, joskus ripualikin. Ja joka kerta pahaa närästystä.
Mutta, eipä mitään. Jos on terveet sisuskalut, niin siitäpä vaan rouskettelemaan vanhassa rasvassa paistettuja ranskanpottuja, mielin määrin.uu
Heh, meinaat että ne lohkot paistetaan eri öljyssä?
Olin järkyttynyt, kun jossain ei-ketjuhampparipaikassa niihin oli laitettu "ranskalaismaustetta"! Siis sitä kamalaa, jota syötiin lapsena (90-luvulla).
Mitä se edes sisältää?
Vierailija kirjoitti:
Inhoan ranskanperunoita.
En milloinkaan tee kotona.
Enkä koskaan osta niitä hampurilaispaikoissa.
Jos ruokaravintolassa jokin ruoka-annos merkitty ranskanperunoilla, pyydän aina tilalle, jotkut muutoin vakmistetut perunat.
Useimmissa ravintoloissa tarjotaan tilalle
lohkoperunoita, ja hyväksyn sen.Ranskalaiset perunat ovat mielestäni kuvottavan makuiset.
Ne paistetaan hampurilaispaikoissa ja pakastetuotteissa, vanhassa monta kertaa käytetyssä rasvassa.Saan ranskanperunoista aina vatsan vääntelyä, joskus ripualikin. Ja joka kerta pahaa närästystä.
Mutta, eipä mitään. Jos on terveet sisuskalut, niin siitäpä vaan rouskettelemaan vanhassa rasvassa paistettuja ranskanpottuja, mielin määrin.uu
Miksi, oi miksi vastaat ranskanperunoiden maustamiseen ettet koskaan syö niitä? Ja vielä kirjoitat siitä pitkästi?
Grillausmauste