Nakkien keittokattilassa
Pestäänkö ensin ja paljonko vettä 1paketti 400g ja kauanko antaa kiehua.. Mies haluaa, että hänelle teen..
Kommentit (14)
Pese se kattila jos siinä on eiliset hernesopan jämät.
Äläkä keitä niitä nakkeja, vaan höyrytä. Muutama desi vettä kattilan pohjalle ja
nakit vaikkapa siivilään, kansi päälle ja höyrystymään.
Nakkeja ei saa keittää, ne halkeavat. Laita kattilaan vettä sen verran, että avaamaton nakkipaketti peittyy, ja kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, niin nakit lämpenevät riittävästi.
Jos olet trolli, niin olet aika outo trolliksi.
Voi jestas mitä kysymyksiä, onko täällä oikeasti näin uusavuttomia?
Mieheni sanoi, että ei keittämällä vaan ehdottomasti höyryttämällä.
Sit kuulemma kylkeen ketsuppia sekä sipulia tai kuivasipulia, riippuu kumpaa on helpommin saatavilla.
Asia on jämpti.
Itse keitän sipulivedessä. Pistelen reikiä ensin niihin.
Vierailija kirjoitti:
Nakkeja ei saa keittää, ne halkeavat. Laita kattilaan vettä sen verran, että avaamaton nakkipaketti peittyy, ja kuumenna vesi lähes kiehuvaksi, niin nakit lämpenevät riittävästi.
Jos olet trolli, niin olet aika outo trolliksi.
kiitos enköhän onnistu tällä. Ei kattilaa missä tuo höyry kun joku sanoi.
Sano miehelle, että tekee nakkinsa ihan itse.
Kun nakit nousevat pintaan, niin ovat kypsiä
Vierailija kirjoitti:
Peset tietysti ja keität 8 tuntia. Kiirus on jo!
Sitten paistetaan. Ken keitetyn paistaa...
Perusohje nakkien keittämiseen on hyvin suoraviivainen:
kiehauta kattilassa reilusti vettä ja siirrä kattila kiehautuksen jälkeen syrjään liedeltä. Upota nakit veteen noin viideksi minuutiksi, kaada kattilasta vesi pois ja anna kuuman kattilan höyryjen vielä kuivattaa nakkien pinta.
Keitinveteen mustapippureita muutama.
Vastailija kirjoitti:
Voi jestas mitä kysymyksiä, onko täällä oikeasti näin uusavuttomia?
Kuka tahansa, joka ei ole ennen tehnyt tai nähnyt tehtävän, voi kysyä. Vai oletko sä jo 2 vuotiaasta osannut kaiken nyt osaamasi?
Vastailija kirjoitti:
Voi jestas mitä kysymyksiä, onko täällä oikeasti näin uusavuttomia?
No hei, kaikilla on omat tapansa valmistaa nakit!
Peset tietysti ja keität 8 tuntia. Kiirus on jo!