Mutä te laihduttajat syötte eväänä töissä ja iltaisin kotona?
Niin. Kertokaatte. Mulla tavoitteena pudottaa 1 kg per viikko kesään niin olisin aika herkku.
Kommentit (13)
Töissä on eväänä usein edellisen päivän ruokaa tai sitten jotain lihaa/kalaa/keitettyjä kananmunia ja kasviksia.
Töiden jälkeen kreikklaista jogurttia marjoilla/pannuleipää voilla, juustolla ja kasviksilla.
Illalla syön päivän pääaterian, useimmiten jotain kalaa ja kasviksia, joskus myös makkaraa niiden kasvisten kanssa. Jälkkärinä kermavaahtoa marjoilla.
Syön päivällisen n. klo 16-17.00, iltakahvit juon n. klo 19. 00 omatekoisen arkipullan kera (muuten kuten tavallinen pulla, mutta rasvana oliiviöljy ja sokeria puolet vähemmän kuin normaalissa pullareseptissä), joskus kahvileipänä kaupan kaurakorppuja. Illisen syön n. klo 21.00 ja yleensä se on päivälliseltä jäänyttä salaattia ja 1-2 siivua 100 %:sta ruisleipää päällä kolestrolia alentavaa levitettä tai tuorejuustoa. Valvon yleensä puolelle öin ja illallisen jälkeen saatan vielä syödä jonkun hedelmän, yleensä omenan. Olen pudottanut 1,5-2 kg per kuukausi.
"tavoitteena pudottaa 1 kg per viikko kesään mennessä"
🤣🤣
Töissä salaatti.
Kotona jauhelihakastiketta, maitoa, ruisleipää, voita ja jälkkäriksi 200 grammaa fazerin sinistä.
Illalla sipsejä muutaman sidukan kanssa rentoutukseen ja iltapalaksi juustovoileipiä ja kampaviinereitä.
On kummallista, myös työkavereiden mielestä etten ole laihtunut viisi vuotta jatkuneen salaatinsyöntini seurauksena, mutta ehkä luustoni on suuri, hormonitoiminatani sekaisin ja täytyy muistaa, että olen kahden lapsen äiti, joten synnytyksen jälkeiset 30 liikakiloa ovat tapauksessani hyvin ymmärrettävä lopputulos.
Vierailija kirjoitti:
Töissä on eväänä usein edellisen päivän ruokaa tai sitten jotain lihaa/kalaa/keitettyjä kananmunia ja kasviksia.
Töiden jälkeen kreikklaista jogurttia marjoilla/pannuleipää voilla, juustolla ja kasviksilla.
Illalla syön päivän pääaterian, useimmiten jotain kalaa ja kasviksia, joskus myös makkaraa niiden kasvisten kanssa. Jälkkärinä kermavaahtoa marjoilla.
Aineenvaihdunta hidastuu kyllä, mutta vasta yöllä klo 01.00 jälkeen. Illalla voi ihan hyvin syödä, kun katsoo että mitä syö. Tasainen syöminen pitää ja liikunta pitävät juurikin sitä aineenvaihduntaa yllä.
Mulla on aineet vaihtuneet hyvinkin tämän viikon sisällä....ja monta kertaa. Ulos on tulleet kaikki ne mitä sisään laitan.
Aamupala 350 kcal
Lounas 400kcal
Välipala 150kcal
Iltaruoka 600kcal
Tuohon pyrin, 1600 kcal päivässä. On noin -500kcal kulutusta. Lounaat salaatteja ja keittoja, iltaruoka "kunnon ruoka".
Lämmin liharuoka kasviksilla tai pelkkä kasvissalaatti ja viili/ rahka/jogurtti. Nyt teen broileria ja riisiä lounaaksi. Siitä jää töihin annos iltavuoroon.
Syömiset vaihtelee kovin. Pyrin. 1200 kcal päivässä.
Vierailija kirjoitti:
Töissä on eväänä usein edellisen päivän ruokaa tai sitten jotain lihaa/kalaa/keitettyjä kananmunia ja kasviksia.
Töiden jälkeen kreikklaista jogurttia marjoilla/pannuleipää voilla, juustolla ja kasviksilla.
Illalla syön päivän pääaterian, useimmiten jotain kalaa ja kasviksia, joskus myös makkaraa niiden kasvisten kanssa. Jälkkärinä kermavaahtoa marjoilla.
Minä lihoin tuollaisella dieetillä. Tuli otettua liian iso annos päivällisruokaa töihin mukaan. Kun vaihdoin lounaan kaupan mikroruokaan ja tein päivälliseksi täsmäannoksen, paino lähti tippumaan itsestään. Samalla hylkäsin margariinin kokonaan, käytin Oivariinia vain tummalle leivälle.
En syö töissä ja iltaisin syön kanaa ja parsakaalia.
Aamiainen: 2 reissumiessiivua+ maltilliset päälliset+kahvi
Lounas: työpaikkalounas, ei santsausta
Iltapäivällä välipala unohtuu usein ennen töistä kotiin lähtöä.
Kotona klo 17-18
Keitto tai eineslaatikkoa tai puuro+ voileipä
Illalla yksi siivu reissumiestä tai annos mysliä tai rahkaa
Tällä on pudonnut 10 kg tänä vuonna.
Ikää jo lähempänä eläkeikää. Eli aineenvaihdunta jo hitaampaa
En syö iltaisin kotona muuta kuin normaalin päivällisen töiden jälkeen. Vanha ja toimivaksi todettu laihdutuskeino on se, että ei syödä iltaisin, sillä yöllä aineenvaihdunta hidastuu. Jos on aivan pakko syödä jotain, jotta ei tarvitse valvoa nälkäisenä, syödään sitten jotain pientä pitempään nälkää pitävää, paljon proteiinia sisältävää.
Työpäivinä joko ravintolalounas tai eväänä edellisen päivän tähteitä tai jotain muuta kotiruokaa.